fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTFemeie găsită moartă în beciul unei case din Turda

Femeie găsită moartă în beciul unei case din Turda

- Advertisement -

Pompierii și poliția au intervenit pe strada Tudor Arghezi din Turda, după ce proprietarii casei au găsit o femeie moartă în beciul lor.

„ Persoana cazuta in beciul unei case pe str. Tudor Arghezi, Turda. Intervine Dt. Turda cu o autospeciala si 5 subofiteri ISU CLUJ.
 Colegii au ajuns la locul intervenției și au găsit o persoană de sex feminin, aprox 40-50 ani, căzută în beciul respectiv. Victima nu prezintă semnele vitale”, transmite ISU Cluj.

De asemenea, Poliția Cluj afirmă că proprietarii casei nu se aflau la locuință de mai bine de 2 săptămâni.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că în subsolul unui imobil aflat în construcții, de pe raza municipiului, a fost găsită o persoană decedată.

În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana, respectiv o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turda.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceasta a părăsit locuința de domiciliu la data de 5 noiembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Bilant ALARMANT al cazurilor COVID19 din judetul Cluj

0
Numarul infectiilor cu COVID19 din judetul Cluj creste alarmant. Concomitent cresc testarile efectuate pentru depistarea infectiilor.   ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști,...

Comentarii

%d bloggers like this: