fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăViișoaraFemeie de afaceri din Viișoara, condamnată penal după ce ... și-a bătut...

Femeie de afaceri din Viișoara, condamnată penal după ce … și-a bătut fostul bărbat

spot_img

Nu este o comedie, nici nu e de râs, ci o situație absolut idioată prin care trebuie să treacă o femeie din Viișoara, după ce – potrivit propriilor spuse – a fost amenințată în propria curte de fostul soț.

„Eu am fost cea care a chemat poliția … și tot eu sunt acuzată de loviri și alte violențe”, ne spunea femeia, în luna noiembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, Judecătoria Turda a considerat că femeia este cea care a greșit și a condamnat-o la amendă penală.

„Complet: Complet P5
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art.396 al.2 cod procedură penală, condamnă pe inculpata C A A , , la pedeapsa de: – 1.800 lei amendă penală (180 de zile amendă, fiecare zi amendă – 10 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art.193 al.2 cod penal. În baza art.63 cod penal atrage atenţia inculpatei că dacă cu rea-credinţă nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor de amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea. În temeiul art.19,397 cod procedură penală respinge acţiunea civilă formulată de partea civilă C I A , ca neîntemeiată. În temeiul art.276 al.1 cod rpocedură penală respinge cererea de acordarea a cheltuielilor judiciare formulată de partea civilă C I A . În temeiul art.272 şi art.275 al.6 Cod procedură penală onorariul avocatului din oficiu, avocat B B în cuantum de 942 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă inculpata la plata sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei în data de 20.04.2023.
Document: Hotarâre  191/2023  20.04.2023”, este hotărârea pronunțată astăzi de Judecătorie.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: