spot_img

Femeie, de 62 de ani, bătută de fratele ei

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un bărbat care nu ar fi respectat ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi apropiat de sora sa, cu toate că acest lucru îi era interzis. Este cercetat pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și violență în familie.

 

În după amiaza zilei de 11 aprilie 2022, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, de către o femeie, de 62 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către fratele ei.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 50 de ani,din Aba Iulia, în timp ce se afla la în locuința părinților săi, pe fondul unor neînțelegeri avute cu sora sa, ar fi  agresat-o.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Totodată, față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

 

În ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, care prevedea păstrarea unei distanțe față de sora sa, bărbatul s-a apropiat de femeie.

 

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre masurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Femeie de 69 de ani, DISPARUTA! A fost victima unei infractiuni?

Polițiștii din Blaj caută o femeie care a plecat de la locuința unei rude și nu a mai...

Peste o jumătate de tonă de materiale pirotehnice, confiscate de polițiști

Polițiștii din Alba au indisponibilizat 585 kilograme de articole pirotehnice, în urma a 9 percheziții efectuate la persoane...

A încălcat ordinul de protecție și și-a luat concubina la bătaie

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat  care ar fi încălcat ordinul de protecție, ar fi pătruns în...

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...
spot_img

Șpagă la Luduș – intră să vezi despre ce e vorba

Un cetățean a reclamat pe site-ul www.piatadespaga.ro, inițiat de organizația Funky Citizens, un caz de șpagă la Luduș. Ludușeanul afirmă că a dat 100 de...
%d bloggers like this: