spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Femei batute si alungate din casa de proprii soti

La data de 12 mai 2023, în jurul orei 23,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către o femeie de 24 de ani, din comuna Cergău, cu privire la faptul că soțul său a agresat-o și a determinat-o să părăsească locuința.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi lovit-o pe femeie, determinând-o să părăsească locuința comună.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 13 mai 2023, în jurul orei 22.30, o femeie de 46 de ani, din comuna Horea, județul Alba, a sesizat, prin 112, faptul că a fost agresată de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul i-ar fi aplicat, soției sale, mai multe lovituri, peste corp.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

 

 

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img