spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Familia URCAN din Câmpia Turzii l-a impresionat pe ministrul Economiei

Ministrul Economiei Ștefan Radu Oprea și reprezentanții PSD Cluj au vizitat astăzi investiția de peste 3 milioane de euro a familiei Urcan în “Unitatea de procesare a cărnii sută la sută românești”
 
Astăzi, Ministrul Economiei Ștefan Radu Oprea, a participat la o vizită specială însoțit de reprezentanți importanți ai PSD, precum Președintele Avram Gal din Câmpia Turzii, Secretarul Executiv Alexandru Cordos din Cluj, și Vicepreședintele ANSV, Ioan Oleleu. Alături de ei s-au aflat și Ovidiu Secară, Președintele PSD Cluj-Napoca, precum și Răzvan Ciortea, Subprefectul județului.
 
Vizita a avut loc în cadrul celei mai mari investiții realizate de un antreprenor local și anume, o unitate ultramodernă de procesare a cărnii, ce valorează peste 3 milioane de euro.
Această investiție aparține familiei Urcan și va fi dedicată exclusiv procesării produselor din carne de origine românească. Cu mândrie, se anunță că unitatea va prelucra numai produse din carne provenită exclusiv din România.
 
Această inițiativă reprezintă nu doar o reușită economică pentru întreprinzătorii locali, dar și o contribuție semnificativă la dezvoltarea sectorului agricol din țară.
Ministrul Ștefan Radu Oprea și ceilalți reprezentanți au salutat cu entuziasm această investiție, apreciind totodată eforturile depuse pentru dezvoltarea afacerilor locale și stimularea economiei naționale.
 
Departamentul de comunicare
PSD Câmpia Turzii
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img