fbpx
HomeDEZVĂLUIRIFake News ALERT! Un site sponsorizat DE RUSIA împrăștie știri false...
spot_img
spot_img

Fake News ALERT! Un site sponsorizat DE RUSIA împrăștie știri false cu privire la Crimele de la Caracal – ATACUL HIBRID RUSESC ESTE ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE !!!

- Publicitate -
spot_img

Pe rețelele de socializare a început să curgă o știre, distribuită de „Register News”, potrivit căreia criminalul de la Caracal ar fi avut 12 victime.

Același site, Register News, transmitea în urmă cu o lună știrea potrivit căreia Sorina, fetița adoptată de părinți americani, ar fi fost ucisă la New York, deși ea nici nu părăsise teritoriul României.

„Apar noi informații în cazul celor două fete dispărute la Caracal. Conform jurnaliștilor, anchetatorii au găsit rămășițe de la nu mai puțin de 12 cadavre, anunță Antena 4. Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

Anchetatorii au decins în curtea bărbatului de 65 de ani, din Caracal, care este cunoscut drept ”George ”Popicu”, la care s-ar fi găsit deja hainele fetei de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, dar și mai multe oase calcinate, într-un butoi mecanic. De asemenea în urma săpăturilor din curte sau găsit numeroase oase.

Expertiza deja au stabilit că oasele aparțin la 12 persoane diferite de gen feminin, acum anchetatorii verifică fetele dispărute în regiunile din apropiere cu ADN-ul găsit în oasele din curtea acestuia. Deja sa stabilit că 5 fete dispăruseră anul trecut, toate fiind de vîrsta 15-18 ani. Identitatea acestora nu a fost publicată.

Potrivit Adevărul, bărbatul locuiește s”  este toată „știrea” publicată de Register News și care se termină BRUTAL, fără a termina informația.

Dar, dacă dați click pe pagina de origine a informației, apare următoarea pagină:

Această informație, descoperită de RefleqtMedia.ro nu face decât să confirme ipoteza emisă de expertul NATO, Victor Aileni, pe care tot RefleqtMedia v-a prezentat-o mai devreme:

„Tragedia din Caracal, aflata inca in faza de ancheta probatorie este, categoric, un eveniment dureros si nefericit pentru romani. Dar, de aici pana la a acuza in totalitate institutiile statului, intr-o forma “conspirativa ”  generalizata si a folosi anumite componente media pentru intoxicarea opiniei publice, deja ne confruntam cu un Razboi Hibrid generalizat. Prezentarea evenimentului nefericit seaman cu cel din ’89, cand s-a creat acel  fake news potrivit caruia s-a dat publicitatii 60.000 de morti . De asemenea, acelasi pattern rusesc de tip GRU il regasim si in una dintre cele mai intens vehiculate ştiri false, cu impact emotional, din perioada 22-26 decembrie 1989, potrivit careia s-a incercat decredibilizarea institutiilor publice din marile oraşe ale României, cand s-a dezinformat opinia publica prin mediatizarea unor „elicoptere negre” împănate cu terorişti de toate felurile.

Ceea ce vreau sa va aduc in atentie este ca, operatiunea “Caracal” prezinta toate particularitatile de “lebada neagra” planificata dupa modelul de operare rusesc GRU, poveste creata minutios pentru intoxicarea mentalului cetatenilor, obiectivul fiind unul singur: destructurarea si decredibilizarea institutiilor publice responsabile cu securitatea si siguranta cetateanului si, apoi, internationalizarea “insecuritatii” Romaniei ca efect al infiintarii Comandamentului NATO la Sibiu si operationalizarii Scutului Antiracheta de la Deveselu, care recent a identificat lansarea de catre Iran a rachetei Shahab-3.  Prin urmare, nimic nu este intamplator!”, spunea Victor Aileni, expert NATO și colaborator al Comandamentului NATO de la Sibiu, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU REFLEQTMEDIA.RO

Mai grav este că în această sarabandă a știrilor false și a dezinformării voite au intrat și foști politicieni.

„Doar nu credeți că ar avea vreo urmă de conștiință!
Agenții CIA din colonii nu sunt recrutați pe baza conștiinței ci tocmai pentru lipsa ei!
Cineva îmi spunea foarte clar că CNA a avertizat toate posturile de TV să nu care cumva să aducă vorba de DEVESELU, caz în care le va fi revocată licența de emisie!
Dis de dimineață am primit o informație și nu am apucat să o rumeg cum trebuia însă o dăm așa în stare brută și o rumegăm împreună pe parcurs!
Statul SUBTERAN din SUA este foarte puternic în colonia ROMÎNIA, caz unic în centrul și Estul Europei, prin intermediul unor personaje nămoloase precum CATALIN DANCU.
Prima dată cînd am auzit de acest personaj a fost acum vreo 15 ani cînd ieșea la TV și spunea să reprezintă interesele lui PACEPA în colonia Romînia.
Cred că vi-l amintiți pe trădătorul PACEPA care a fugit la CIA și a dat pe tavă toate operațiunile și rețelele de informații din străinătate.
Demolarea sistemului socialist din colonia ROMÎNIA și toată această realitate de coșmar din care nu ne mai revenim i se datorează în principal lui PACEPA.
Soții CEAUȘESCU au murit nu în 1989, cînd au fost împușcați în urma unui simulacru de proces cu niște judecători la fel de legitimi precum cei de azi, ci în 1978 cînd PACEPA a reușit să fugă fiind informat că urmează să fie arestat pentru trădare.
CIA a preluat absolut toate operațiunile externe ale STATULUI SUVERAN ROMÎN și prin intermediul ofițerilor de informații externe proaspăt angajați, au reușit să penetreze Direcția Securității Statului la absolut toate nivelele.
Momentul 1989 a prins poporul romîn fără servicii secrete și fără conducere patriotică la nivelul ierarhic superior al ARMATEI.
Practic, fără nici un fel de apărare!
PACEPA e mort de vreo 40 de ani însă acest DANCU a avut îndrăzneala să vină și să ceară de la POPORUL ROMÎN o pensie militară compensatorie, în numele lui PACEPA.
Așa că e bine să știm cu toții cum s-a plătit și se plătește o sumă măricică într-un cont de care știe doar DOMNUL DANCU cine e beneficiarul real.”, spune Mihai Seplecan, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, într-o postare pe rețelele de socializare plină de dezinformări.

Seplecan, după ce a început să aibă probleme cu legea și și-a pierdut toată credibilitatea politică, s-a convertit la ultraortodoxie, făcând zeci sau sute de pelerinaje la Ierusalim sau Muntele Athos, asta deși, în mod oficial, nu are niciun venit.

Vă rugăm, dragi cititori, atât din mediul civil, cât și din politică, apărare sau interne, să ignorați COMPLET orice știre provenită de pe Register News sau orice alt site „dubios”. Raportați-vă strict la site-uri ale căror proveniență o cunoașteți și pe care le-ați citit și în trecut.

Războiul „fake news” este cel care a provocat BREXIT-ul și este cel care l-a propulsat pe Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Să nu lăsăm România să devină o țintă a hackerilor ruși!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: