15 C
Turda
Saturday, September 17, 2022
spot_img
HomeInedit, curiozități și listeFacebook devine ... Meta - vezi ce este nou!

Facebook devine … Meta – vezi ce este nou!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img

Rebrandingul anunțat de Mark Zuckerberg pentru Facebook încă de acum câteva luni s-a întâmplat ieri. Astfel, Facebook a devenit Meta, un nume care, potrivit spuselor fondatorului, reînnoiește promisiunile și obiectivele stabilite pentru îmbunătățirea așa-numitului „metaverse”.

- Advertisement -

Știu că unii oameni vor spune că nu este momentul să ne concentrăm asupra viitorului și vor să sublinieze ca există probleme importante la care să lucrăm în prezent. Vor exista întotdeauna.

Deci, pentru mulți oameni, nu sunt sigur că va fi vreodată un moment bun pentru a se concentra asupra viitorului. Dar știu și că sunteți mulți dintre voi care simțiți la fel ca mine.

Trăim pentru ceea ce construim. Și în timp ce facem greșeli, continuăm să învățăm, să construim și să mergem înainte”, a declarat Mark Zuckerberg, cu ocazia conferinței de presă dedicată rebrandingului.

Ce va fi nou? Spre exemplu vei putea să-ți trimiți o imagine holografică la un concert la care un prieten participă în viața reală. Veți putea munci de acasă în jurul meselor de întâlnire virtuale.

Apelurile Messenger vor fi și ele în realitate virtuală, iar Meta va avea o piață virtuală unde se pot vinde bunuri virtuale.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: