10.3 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSF.Charm a rupt audiența, aseară, la Câmpia Turzii Summer Fest

F.Charm a rupt audiența, aseară, la Câmpia Turzii Summer Fest

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Rapper-ul non-conformist, F.Charm, care se autointitulează „oaia neagră din mulțime”, a făcut – de departe – cel mai tare show al serii de ieri, la Câmpia Turzii.

La un moment dat, Charm a invitat pe scenă o fată care se deplasează în scaun rulant, pentru a le arăta tuturor celor prezenți faptul că … „noi nu avem probleme, noi CREDEM că avem probleme”.

Mulțimea a adorat fiecare moment pus în scenă de F. Charm, care a rezonat excelent cu cei prezenți în Parcul Municipal Berc.

Pentru una dintre piesele sale, F. Charm le-a invitat pe scenă pe cele mai curajoase fete din oraș, care și-au prezentat talentul de twerking, dar surprizele nu s-au oprit aici!

La una dintre piesele sale, Charm a coborât în public, pentru a cânta alături de fanii săi, într-un moment de extaz pentru public și de maximă tensiune pentru Poliția Locală!

Recitalul lui F Charm a fost, de departe, cea mai tare prestație a unei seri pline, la Câmpia Turzii, la succesul căreia au mai contribuit: Alexandra Stan, DJ Ionuț Petrovan, Daniela Petric, Doduț, Popa’s Band, precum și majoretele din Câmpia Turzii! 

Foto: Primăria Câmpia Turzii 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: