spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

“Experimentul social”, noua metoda de furt din Campia Turzii

Un antreprenor local ne-a semnalat in cursul zilei de azi noua metoda prin care tinerii isi incearca norocul de a “palma” cate ceva. Probabil din teribilism sau pentru a face bani de vii, un tanar de 20-25 de ani, a pus la incercare vigilenta angajatilor unui magazin din centrul Campiei Turzii.

Profitand de faptul ca era aglomerat magazinul, individul “a palmat” un produs nu tocmai ieftin. In timp ce se chinuia sa il introduca in buzunar, a fost vazut de administratorul magazinului. In momentul in care si-a dat seama ca a fost vazut, tanarul a rupt-o la sanatoasa. Pentru a evita “metoda Maradona”, prin care cineva fura ceva si o ia la fuga ca sa provoace angajatii sa porneasca dupa el, administratorul firmei i-a spus hotului “avem 8 camere video in magazin, n-ai cum sa scapi”.

La 2 minute dupa incident, tanarul care si-a dat seama ca a fost vazut si nu are nicio sansa sa scape (atat magazinul, cat si centrul orasului e impanzit de camere) a revenit in magazin cu produsele sustrase, spunand ca a fost “un experiment social”.

Dupa o discutie cu agenti ai Politiei Nationale, asta e o noua metoda prin care hotii incearca sa scape basma curata in cazul in care sunt vazuti. Daca nu sunt vazuti in momentul in care fura produsele pleaca cu ele, daca sunt vazuti le returneaza si folosesc scuza “voiam sa vad cat de vigilenti sunteti”.

Administratorul firmei a depus la Politie inregistrarile video si a facut o plangere in acest sens. Din pacate nu putem prezenta imaginile pentru ca sunt parte dintr-un dosar penal.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img