fbpx
spot_img

Exercițiu de alarmare publică – MIERCUREA ALARMELOR

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Miercuri, 1 martie 2023, în intervalul orar 10:00 – 11:00, la nivelul județului Cluj va avea loc exercițiul de alarmare publică, denumit generic „Miercurea alarmerlor”.
 
Acesta este organizat de către Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și are ca scop verificarea funcționării sirenelor pe întreg teritoriul județului Cluj.
 
Echipamentele de avertizare-alarmare vor fi puse în funcțiune, în conformitate cu „Concepția și planul de desfășurare al antrenamentului”. Sirenele electronice vor fi verificate și prin transmiterea către populație a unor mesaje vocale privind evenimentul desfășurat și măsurile de protecție civilă ce se impun în astfel de situații.
 
Rugăm populația din Câmpia Turzii să nu intre în panică, să țină cont că este vorba doar despre un exercițiu de alarmare publică și să respecte indicațiile autorităților!
 
Vă mulțumim!
Direcția Relații cu Comunitatea
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: