spot_img

Exemplu pentru toată țara – Serviciul Permise și Înmatriculări Alba devine 100% DIGITAL

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Începând cu data de 02 mai 2022, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Alba va trece, conform calendarului de activități al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, la sistemul online de înmatriculare a vehiculelor.

  • Implementarea datelor se va face în timp real, fără sincronizare ulterioară, având astfel posibilitatea ca celor ce nu doresc plăcuțe de înmatriculare preferențiale să le poată fi înmânate pe loc plăcuțele și documentele de înmatriculare (Dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare), nemaifiind nevoie de încă o deplasare la sediul SPCRPCIV pentru eliberare, ca până acum.
  • În cazul celor care doresc plăcuțe preferențiale, acestea vor putea fi înmânate, împreună cu documentele de înmatriculare, de luni până vineri, între orele 13:00-16:30.
  • Sistemul informatic intră în verificări automate în bazele de date interne și externe, scurtând semnificativ timpul de așteptare la ghișeu.
  • Nu mai este nevoie ca solicitantul să prezinte o cerere de înmatriculare, aceasta fiind completată automat de către sistem, iar după tipărire trebuie doar semnată.
  • Programările pentru eliberarea documentelor și a plăcuțelor de înmatriculare se pot face accesând următorul link:https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/1
  • Certificatul de înmatriculare va fi primit prin intermediul Poștei Române la domiciliu sau la o altă adresă din România aleasă de solicitant.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

(VIDEO) Borcane întregi cu droguri descoperite de DIICOT la câțiva kilometri de Turda

Atât ieri, cât și astăzi, Procurorii DIICOT, însoțiți de luptători ai trupelor speciale și agenți ai BCCO au...

Accident GROAZNIC la Râpa Roșie, în Sebeș – 2 copii au căzut cu ATV-ul

Doi copii, în vârstă de 11 și 12 ani, se presupune că au căzut cu ATV-ul în Râpa...

Au dat foc INTENȚIONAT unei case!

Polițiștii din Alba au intervenit, în cursul serii de ieri, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o...

Si-a luat la pumni nevasta, de Pasti, dupa 40 de ani de casnicie

La data de 23 aprilie 2022, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, cu privire la faptul că, o...
spot_img

Mesajul PNL Câmpia Turzii la trecerea la cele veșnice a lui Bogdan Bercheșan

Am aflat, cu durere în suflete, despre tragica trecere la cele veșnice a colegului și prietenului nostru, Bogdan Bercheșan. Dispariția sa bruscă și tragică a...
%d bloggers like this: