fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiEXCLUSIV: Vezi imagini DIN DRONĂ cu lucrările la viitorul Bazin Didactic de...

EXCLUSIV: Vezi imagini DIN DRONĂ cu lucrările la viitorul Bazin Didactic de Înot din Câmpia Turzii

- Advertisement -

În această săptămână, la Câmpia Turzii, au debutat lucrările de edificare a viitorului bazin didactic de înot al orașului.

Finanțarea proiectului de investiții este asigurată de către Compania Națională de Investiții, iar titularul lucrărilor este firma MBS Group, care mai execută la Câmpia Turzii și lucrările de reabilitare a Complexului „Trei Lacuri”.

„Proiectul, în valoare de 8.921.230,00 lei, are termen de finalizare de 10 luni. Astfel, din luna aprilie 2022, cetățenii orașului nostru se vor putea bucura de această facilitate.

O administrație reală, axată pe creșterea bunăstării cetățenilor, își îndeplinește promisiunile. Nu face speculații, nu lansează minciuni, ci TRECE LA FAPTE.
 
La mai puțin de o săptămână de la finalizarea unei investiții în sport – Complexul Polisportiv „AlfaGen Park” – începe una nouă, astfel că – în scurt timp – municipiul nostru va avea la dispoziție structuri la standarde europene pentru petrecerea timpului liber!
 
Vă mulțumesc că ne permiteți să excelăm în administrație!”, a declarat, ieri, Dorin Lojigan – primarul Municipiului Câmpia Turzii.
 
Ei bine, pentru ca fanii RefleqtMedia să aibă o viziune cât mai clară asupra lucrărilor care se execută în oraș, am pregătit o filmare – din dronă – cu debutul lucrărilor la bazin, urmând ca – periodic – să prezentăm filmări cu diverse obiective de investiții.
 
Iată filmarea:
 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Emil Rusu:” Asa se face deszapezire pe drumurile judetene”

0
Liderul PNL Tritenii de Jos, Emil Rusu, a realizat o postare pe retelele de socializare. In acea postare, Rusu contesta vehement starea drumurilor judetene din...

Comentarii

%d bloggers like this: