fbpx
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Vezi câți dintre bolnavii de COVID-19 de la Mărgău sunt vaccinați!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Comuna Mărgău, din județul Cluj, a devenit prima localitate din România care a reintrat în scenariul roșu, având o incidență a cazurilor COVID-19 de aproape 7/1000 de locuitori.

- Advertisement -
- Advertisement -

Având în vedere că, în conformitate cu statisticile prezentate de Institutul Național de Sănătate Publică, Mărgău figura printre UAT-urile cu acoperire vaccinală aproape de 35%, RefleqtMedia a dorit să afle câți dintre pacienții bolnavi cu COVID-19 la Mărgău sunt vaccinați.

Răspunsul DSP Cluj a venit „neașteptat” de repede, la doar câteva ore de la solicitarea noastră, astfel că-l putem prezenta pentru cititori.

În conformitate cu datele prezentate de DSP Cluj, din cei 11 mărgăuani infectați cu COVID-19, 3 sunt vaccinați cu schema completă.

Rezultă, astfel, că aproape o treime dintre persoanele infectate au schema de vaccinare completă și, cu toate acestea, au făcut boala.

În aceste condiții, cât de sigură și eficientă rămâne vaccinarea anti-COVID-19, devreme ce tot mai multe analize ne indică o rezistență a virusului în fața „anticorpilor produși prin vaccinare”?

Pe de altă parte, RefleqtMedia are date foarte interesante în ceea ce privește TOTALUL PERSOANELOR REINFECTATE, LA NIVEL NAȚIONAL, DUPĂ CE AU FĂCUT INIȚIAL BOALA COVID-19. Datele vă vor șoca!

Dar … toate la timpul lor!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: