10.5 C
Turda
Wednesday, October 5, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Vezi când va fi remediată strada Petru Maior din Turda

EXCLUSIV: Vezi când va fi remediată strada Petru Maior din Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

UPDATE: În conformitate cu informațiile primite de RefleqtMedia de la primăria Turda, într-adevăr, strada Petru Maior NU ESTE CUPRINSĂ ÎN PMUD, însă asfaltarea acesteia va fi realizată.

Una dintre străzile turdene care arată cel mai rău este Petru Maior, stradă pe care, întâmplător sau nu, își are sediul și Domeniul Public Turda.

Mulți turdeni s-au plâns de starea străzii, astfel că l-am abordat pe directorul DPT, Gheorghe Balahura, pentru a vedea când va fi remediată această problemă.

„Primăria dispune modernizarea și asfaltarea străzilor, astfel că nu putem ști cu exactitate când se va petrece acest lucru, însă noi vom interveni cu autogrederul pentru nivelarea acesteia.

Am vrut să intervenim săptămâna trecută, însă am avut o defecțiune la lamă și așteptăm piese din Anglia. De îndată ce vor veni piesele, vom repara grederul și nivelăm strada”, a spus Balahura, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

O intervenție cu asfalt pe strada respectivă ar fi redundantă în acest moment, deoarece strada este cuprinsă, în integralitatea ei, în Planul de Mobilitate Urbană, ale cărui lucrări au fost ridicate pe SEAP de Primărie.

Ca atare, cel mai degrabă în primăvara lui 2020 va putea fi turnat asfaltul pe strada respectivă, până la acel moment intervenindu-se în mod constant pentru nivelare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: