fbpx
HomeȘtiri din zonăTritenii de JosExclusiv: Vezi când ar putea debuta lucrările la AMBELE contracte de apă...
spot_img
spot_img

Exclusiv: Vezi când ar putea debuta lucrările la AMBELE contracte de apă din Tritenii de Jos

- Publicitate -
spot_img

În ultima perioadă, deși vremea de afară a fost una abundentă în căderi de apă, alimentarea cu apă potabilă a unor zone din comuna Tritenii de Jos a fost deficitară.

În acest context, tot mai mulți cetățeni și-au pus problema cu privire la cele 2 contracte de lucrări pe care Compania de Apă Arieș le are în vedere pentru comuna cârmuită de Dan Iosif.

„Au trecut 4 luni de la alegeri si se vad si noutațile , drumurile mizerabile si impracticabile, cum n-au fost niciodata, s-au facut ceva angajari… Dar, in rest suntem tot asa, ca si anul trecut pe vremea asta, doar ca fara vre-un șantier deschis 😄, am mai inteles ca s-a pierdut proiectul cu apa si canalizarea, dar poate e doar un zvon 😄 sa speram!”, a comentat Adrian Claudiu Varga, fost președinte ALDE Tritenii de Jos, organizație care – încă înainte de alegerile locale – s-a desființat.

Ei bine, RefleqtMedia a întrebat și a aflat.

Unul dintre contractele de lucrări este deja licitat și își va afla câștigătorul în foarte scurt timp, fiind vorba despre contractul de aducțiune apă, care implică proiectare și execuție.

În ceea ce privește cel de-al doilea contract de lucrări care vizează comuna Tritenii de Jos, în 14 ianuarie vor fi depuse ofertele la licitație.

Astfel, cel mai târziu, în septembrie 2020, la Tritenii de Jos se va lucra atât la aducțiunea de apă de la Câmpia Turzii, cât și la rețeaua internă de apă potabilă.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: