fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăTritenii de JosExclusiv: Vezi când ar putea debuta lucrările la AMBELE contracte de apă...

Exclusiv: Vezi când ar putea debuta lucrările la AMBELE contracte de apă din Tritenii de Jos

- Advertisement -

În ultima perioadă, deși vremea de afară a fost una abundentă în căderi de apă, alimentarea cu apă potabilă a unor zone din comuna Tritenii de Jos a fost deficitară.

În acest context, tot mai mulți cetățeni și-au pus problema cu privire la cele 2 contracte de lucrări pe care Compania de Apă Arieș le are în vedere pentru comuna cârmuită de Dan Iosif.

„Au trecut 4 luni de la alegeri si se vad si noutațile , drumurile mizerabile si impracticabile, cum n-au fost niciodata, s-au facut ceva angajari… Dar, in rest suntem tot asa, ca si anul trecut pe vremea asta, doar ca fara vre-un șantier deschis 😄, am mai inteles ca s-a pierdut proiectul cu apa si canalizarea, dar poate e doar un zvon 😄 sa speram!”, a comentat Adrian Claudiu Varga, fost președinte ALDE Tritenii de Jos, organizație care – încă înainte de alegerile locale – s-a desființat.

Ei bine, RefleqtMedia a întrebat și a aflat.

Unul dintre contractele de lucrări este deja licitat și își va afla câștigătorul în foarte scurt timp, fiind vorba despre contractul de aducțiune apă, care implică proiectare și execuție.

În ceea ce privește cel de-al doilea contract de lucrări care vizează comuna Tritenii de Jos, în 14 ianuarie vor fi depuse ofertele la licitație.

Astfel, cel mai târziu, în septembrie 2020, la Tritenii de Jos se va lucra atât la aducțiunea de apă de la Câmpia Turzii, cât și la rețeaua internă de apă potabilă.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Au bătut un bătrân de 80 de ani, pentru 30 de...

0
Poliţiştii din Aiud au reţinut doi bărbaţi bănuiţi de tâlhărie. Aceştia ar fi intrat în locuinţa unui vârstnic din comuna Hopârta, pe care, prin ameninţare şi...

Comentarii

%d bloggers like this: