spot_img

EXCLUSIV: Unde au dispărut brazii de la troiță, de ce nu se îngrijește parcul de lângă biserica greco-catolică și ce pregătește Primăria Câmpia Turzii pentru cartierul Blocuri

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Articolul publicat de RefleqtMedia, în această dimineață, cu referire la finalizarea parcului Troiței „Slavă Eroilor Neamului Românesc”, din Câmpia Turzii, a surescitat FOARTE MULTE reacții pe rețelele de socializare!

Mulți dintre cetățeni s-au întrebat ce s-a întâmplat cu brazii vechi din parc (de ce au fost tăiați?). Alte întrebări s-au legat de terenul verde de lângă parc, din „dreapta” bisericii greco-catolice.

De asemenea, mulți dintre voi s-au întrebat de ce se lucrează doar în centrul orașului.

Ei bine, la toate aceste întrebări am încercat să găsim răspunsuri, apelând la sursele noastre din Primăria Câmpia Turzii … și … AM AFLAT!

Să le luăm pe îndelete:

  1. Arborii coniferi din preajma troiței NU AU FOST TĂIAȚI, ci RELOCAȚI. O parte dintre aceștia au fost amplasați pe marginea Arieșului și o parte au fost relocați în zona unor parcări publice din oraș.
  2. Terenul dintre parcul Troiței și Biserica Greco-Catolică aparține … BISERICII GRECO-CATOLICE, nicidecum Primăriei. De-asta nu poate fi reabilitat de către Primărie.
  3. Serviciul Management Proiecte și Dezvoltare Locală din Primăria Câmpia Turzii a pregătit mai multe proiecte care vor fi depuse spre finanțare, prin Programul Operațional Regional 2021-2027. Dintre acestea, o bună parte au ca obiectiv general regenerarea urbană în zona cartierului Blocuri din Municipiul Câmpia Turzii.

Sperăm că v-am răspuns la cel puțin o parte dintre întrebări. 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...

Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocaziamanifestărilor prilejuite de ZIUA VICTORIEI, ZIUA EUROPEI ȘI ZIUA INDEPENDENȚEI

Celebrăm astăzi o zi cu triplă semnificație în istoria poporului român și al Europei: Ziua Independenței de Stat...
spot_img

Cel mai mare Hackathon din Istoria Turzii!

În weekendul 26-27 iunie a avut loc Laboratorul Digital, un maraton de programare marca Da Vinci, pentru elevii de liceu și gimnaziu, desfășurat la...
%d bloggers like this: