fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Un obiectiv logistic IMPORTANT pentru Câmpia Turzii întârzie din cauză că...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Un obiectiv logistic IMPORTANT pentru Câmpia Turzii întârzie din cauză că șeful IPJ Cluj nu vrea să bea o cafea

- Publicitate -
spot_img

În octombrie 2017, Instituția Prefectului județului Cluj, Municipiul Câmpia Turzii și IPJ Cluj au semnat faimosul protocol prin care Poliția Câmpia Turzii a primit drept de folosință asupra actualului sediu, Primăria trebuia să primească drept de folosință asupra vechiului sediu al Poliției, de vis-a-vis de policlinică, iar Prefectura trebuia să deschidă birouri de permise, înmatriculări și pașapoarte la Câmpia Turzii.

S-a scris atât de multe despre conflictul dintre Dorin Lojigan și Aurel Cherecheș și despre cum prefectul de Cluj a denunțat protocolul, însă puțină lume a stăruit asupra implicațiilor pe care IPJ Cluj le avea în respectivul protocol.

RefleqtMedia nu uită și nu lasă lucrurile la voia întâmplării, așa că în cel mai recent interviu pe care l-am luat primarului de la Câmpia Turzii, l-am întrebat pe Dorin Lojigan care este situația cu fosta clădire a Poliției, de pe strada Andrei Mureșanu.

Răspunsul primarului, Dorin Lojigan, ne-a uimit, iar voi îl puteți urmări în format video mai jos.

 

După cum ați putut vedea, administrația locală de la Câmpia Turzii a propus atât Serviciului de Ambulanță Județean, cât și IPJ-ului ca fosta clădire a poliției să devină sediu pentru Ambulanță, astfel încât actuala locație a ambulanței, din subsolul spitalului de la Câmpia Turzii să găzduiască un tomograf.

Dar … din cauza faptului că șeful IPJ Cluj, Mircea Rus, nu găsește timpul necesar să bea o cafea cu Dorin Lojigan, acest proiect îndrăzneț a rămas în sertarele birocrației românești.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: