fbpx
spot_img

EXCLUSIV: Tudor Ștefănie le dă cu realitatea în cap PMP-iștilor mincinoși

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

La 48 de ore după ce Partidul Mișcarea Populară, aripa Cristian Lungu, s-a lăudat cu „Balul Toamnei” organizat de PMP Turda cu … 250 de membri, RefleqtMedia a aflat adevărul despre minciunile spuse de populari.

Peste 250 de membri PMP au participat în acest weekend la Balul Toamnei, organizat de Partidul Miscarea Populara Turda, județul Cluj.

Amfitrion a fost consilierul local Adrian Nap, președintele Organizației PMP Turda, unul dintre cei mai activi și muncitori consilieri locali din PMP.
 
Balul este o tradiție în PMP Turda, reluat acum după doi ani de pandemie. Printre participanți s-a aflat și președintele PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu.”, au scris cei din aripa lui Cristian Lungu.

Deoarece fostul primar al Turzii, Tudor Ștefănie, apare în pozele postate de PMP-iști, iar aceștia din urmă au declarat că la balul lor au participat 250 de membri ai PMP Turda, am vrut să vedem dacă Ștefănie e membru PMP Turda.

„Da de unde, nici vorbă de așa ceva. Noi, Asociația Tinerilor Pensionari, am închiriat o jumătate de sală, iar PMP Turda a închiriat o jumătate de sală. Noi am organizat Balul Vârstnicilor, cu ocazia zilei de 1 octombrie și am avut peste 160 de membri. Am văzut și eu că s-a interpretat, dar noi am avut o înțelegere cu Adrian Nap și am negociat, astfel încât să ne simțim și noi bine, și ceilalți. EU NU MAI FAC POLITICĂ, NU MĂ MAI ANGAJEZ POLITIC, NU MĂ MAI INTERESEAZĂ POLITICA.”, este adevărul cu care Tudor Ștefănie a pus capăt înfloriturilor postate de Partidul Mișcarea Populară.

Dar … de ce ar minți PMP că are mai mulți membri la Turda decât are, în realitate?

Simplu, potrivit informațiilor obținute de RefleqtMedia la proxima ședință de Consiliu Local Turda, se va vacanta postul de consilier local al lui Adrian Nap, prin ordin de prefect, Nap fiind exclus din PMP, deoarece a purtat negocieri cu Forța Liberală, a lui Adrian Nechita Oros.

Astfel, aceste „baluri” și bule nu sunt altceva decât jocuri de imagine cu care Adrian Nap și prietenii săi încearcă să-și negocieze un loc mai „bun”, în alt partid politic.

Rușinos, josnic și lamentabil …

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: