22.3 C
Turda
Wednesday, August 10, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEXCLUSIV: Toți angajații URCARN au fost testați pentru Covid-19 - RefleqtMedia vă...

EXCLUSIV: Toți angajații URCARN au fost testați pentru Covid-19 – RefleqtMedia vă prezintă rezultatele

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Motto-ul companiei Urcarn din Câmpia Turzii este „Carnea în care puteți avea încredere”. Ei bine, în acestă săptămână, această societate a demonstrat că este un brand al Câmpiei Turzii și al Turzii în care TOATĂ LUMEA POATE AVEA ÎNCREDERE!

De ce spunem asta? Ei bine, pentru că după ce 3 angajate ale societății au fost depistate pozitiv cu Sars-Cov-2, patronul societății, Vasile Urcan, a dispus testarea întregului personal.

60 de teste efectuate la „Regina Maria”, la prețul de 340 de lei fiecare, TOATE FIIND NEGATIVE!

„Încă dinainte să mă sune DSP Cluj să-mi spună că am angajați pozitivi, am închis carmangeria pentru dezinfecție. Totodată, clienții noștri au putut vedea faptul că angajații noștri respectau TOATE măsurile de protecție sanitară și de igienă.”, spune Vasile Urcan, proprietarul societății URCARN SRL din Câmpia Turzii.

La rândul său, contactat de RefleqtMedia, primarul Municipiului Câmpia Turzii – Dorin Lojigan, a salutat atitudinea proactivă a conducerii societății.

„Din punctul meu de vedere, Urcarn este și va fi unul dintre brandurile de încredere și de bază ale Câmpiei Turzii. Salut atât atitudinea proactivă a conducerii societății, care a dispus testarea tuturor angajaților, cât și faptul că aceștia au ieșit negativ. Eram ferm convins că la Urcarn se respectă toate măsurile de protecție sanitară și de igienă, iar aceste 60 de teste reprezintă cea mai clară garanție în acest sens. Felicitări, Vasile și Olimpia Urcan!”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN.

În mod evident, nu vă putem prezenta toate cele 60 de teste, însă vă prezentăm rezultatele a 5 dintre ele, pentru a vă demonstra că nu aveți nici măcar un motiv pentru care să nu vă faceți aprovizionarea de la magazinele Urcarn!

Din punct de vedere epidemiologic, chiar și cele 3 angajate infectate reprezintă o garanție a respectării măsurilor de protecție la Urcarn, deoarece, conform informațiilor noastre, NU EXISTĂ LEGĂTURĂ EPIDEMIOLOGICĂ între cele 3, fiecare angajată luând virusul DIN ALTĂ PARTE!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: