7.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Tinerii CONTESTĂ procedura de programare a căsătoriilor ONLINE de la Câmpia...

EXCLUSIV: Tinerii CONTESTĂ procedura de programare a căsătoriilor ONLINE de la Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu trei zile, Alin Sălăjean – organizator de evenimente și maestru de ceremonii, a apelat la redacția RefleqtMedia pentru a evidenția o problemă care există în procedura de programare a căsătoriilor ONLINE de la Câmpia Turzii.

„Mai mulți tineri care vor să se căsătorească mi-au sesizat faptul că nu există posibilitatea programării căsătoriei PE ORE, ci numai pe zile și că ora cununiei va fi comunicată cu 11 zile înaintea acesteia. Nu mi se pare nici normal și nici logic ca în 11 zile să trebuiască să-ți regândești o strategie de nuntă, cum nu mi se pare logică nici mutarea căsătoriilor în fosta clădire a finanțelor, unde nu există locuri de parcare și toată lumea trebuie să se înghesuie. La Cluj ai posibilitatea să-ți programezi cununia chiar și pe ore.”, spune Alin Sălăjean.

Contactat de RefleqtMedia.ro, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a afirmat că propunereea cu programarea pe ore este una interesantă, demnă de luat în calcul și că acum, la momentul depunerii actelor în forma fizică (n.red. cu minim 11 zile înainte de căsătorie) ai posibilitatea să stabilești cu angajații primăriei ora la care dorești să vii în funcție de programul tău.

Ceea ce nu ne-a spus primarul este că, devreme ce pe fiecare zi există 7 programări disponibile, cum evoluează lucrurile dacă 3 nunți, în aceeași zi, au program identic și toți vor să se căsătorească la ora 11:00?

Cum vor face ofițerii stării civile în acest caz și care este criteriul de stabilire a orei, dacă nu pot fi programate online?

Pe de altă parte, ni se pare foarte amuzant faptul că, în preambulul rubricii cu programări online de pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii apare următorul mesaj:

Despre ce intervale orare vorbim, devreme ce site-ul primăriei nu permite programarea orară a cununiilor?

Să fie, oare, acel mesaj copiat de pe site-ul altei primării?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: