spot_img

EXCLUSIV: Scandal la un club de rugby din Câmpia Turzii – antrenorul, acuzat că cere bani ilicit!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Despre rugby se spune că este un joc de golani, pe care-l practică gentlemanii … dar, ce se întâmplă când golănia-și face loc ?

Este scandal mare la Clubul Sportiv Șoimii Câmpia Turzii, după ce 15 sportivi și-au cerut dezlegare, acuzându-și antrenorul că vorbește urât și face diferențe între sportivi.

Este vorba despre antrenorul, Valentin Fetiță, care este și managerul clubului.

Ba mai mult, acesta din urmă a fost înregistrat de către copii în timp ce le spunea că „conform statutului Federației Române de Rugby”, copiii ar trebui să plătească 500 de euro, taxă de dezlegare.

RefleqtMedia l-a sunat pe Valentin Fetiță, pentru a-i cere un punct de vedere.

„Elevii mei sunt cei care se prezintă la antrenament. Întrebați-mă despre antrenamente, despre pregătirea returului de campionat. Eu nu pot nici să confirm nici să infirm (n.red. acuzațiile foștilor elevi). Știți cum sunt copiii, astăzi vreau la rugby, mâine la fotbal, poimâine la alt sport”, spune Fetiță.

Potrivit Statutului Federației Române de Rugby:

���� (5) Jucatorii se impart dupa criteriul varstei in urmatoarele categorii:
���� a) seniori – jucatori care au implinit varsta de 19 ani;
���� b) juniori I (U19) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 19 ani in cel de al doilea an.
���� c) juniori II (U18) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 18 ani in cel de al doilea an.
���� d) juniori III (U16) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 16 ani in cel de al doilea an.
���� e) copii I (U14) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 14 ani in cel de al doilea an.
���� f) copii II (U12) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 12 ani in cel de al doilea an.
���� g) copii III (U10) – jucatori care intr-o perioada de 2 ani, primul an de la 1 Ianuarie si al doilea an pana la 31 decembrie vor implini 10 ani in cel de al doilea an.

���� Art. 55.- (1) Cuantumul indemnizatiei de formare pentru un jucator junior (copil), in cazurile in care cluburile nu se inteleg asupra transferului lui, se stabileste in functie de clubul cesionar astfel:
���� a) Echipe de copii 100 EURO
���� b) Echipe de juniori:
���� I 400 EURO
���� II 300 EURO
���� III 200 EURO
���� c) Echipe de Divizia A 400 EURO
���� d) Echipe de Divizia Nationala 500 EURO”

Cu alte cuvinte, dacă Fetiță a vorbit serios cu fetele care l-au înregistrat, a confundat grupele, solicitându-le taxă la nivelul Diviziei Naționale.

Acuzatorii lui Fetiță spun că acesta ar mai fi cerut, în trecut, taxe supraevaluate de dezlegare.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

DJ Ionuț Petrovan și Compact Paul Ciuci vor face SHOW la zilele orașului!

Vă era dor de distracție, muzică, ringhiș și artificii? Ei bine, așteptarea voastră a luat sfârșit deoarece luna iunie aduce...

Mitropolitul Clujului vine la Câmpia Turzii – va oficia Sfânta Liturghie

Anunțul a fost făcut de părintele, Sebastian Zăhan, în cursul serii de ieri. „Dragii mei, miercuri, 1 iunie, de...

Știrea cititorului: Hrănim câinii vagabonzi cu pungi de carne lăsate în Berc?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis un set de fotografii cu felul în care persoane necunoscute hrănesc maidanezii din...
spot_img

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Castrului Roman! Cu o investiție de aproape 5 milioane de euro, acesta va...

Primăria Municipiului Turda marchează astăzi o nouă mare reușită prin semnarea contractului de finanțare europeană pentru proiectul “Restaurarea, punerea în valoare şi introducerea în...
%d bloggers like this: