spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

EXCLUSIV: Scandal în fotbalul mic – Progresul Boian SE RETRAGE!

După sezonul de campionat în care au fost, efectiv, ultragiați de deciziile cretine ale AJF Cluj și ale Comisiei de la Câmpia Turzii, membrii clubului Progresul Boian au luat o decizie RADICALĂ!

Totul a culminat IERI, când echipa din Boian a întâlnit, pe teren propriu, formația Viitorul Transilvania, condusă de observatorul AJF Cluj, Koloszi Attila.

„Nu e nici normal, nici moral ca un observator AJF să aibă echipă în campionatul teritorial. Ne-au măcelărit arbitrii și astfel, echipa lui Koloszi a obținut singura lor victorie împotriva noastră. La meciul de etapa viitoare de la Urca nu ne mai prezentăm, în semn de protest față de abuzurile comise de AJF Cluj. Le-am plătit cotizațiile ÎN AVANS, că s-au plâns că nu au bani și așa ne răsplătesc? Nu se mai poate așa ceva! GATA!”, a declarat Cornel Crișan, de la Progresul Boian, pentru RefleqtMedia.

Site-ul nostru de știri a scris, în repetate rânduri, de felul în care alege AJF Cluj să-și bată joc de anumite echipe din zona Turda – Câmpia Turzii, iar cazul celor de la Progresul nu este singular. Unirea Tritenii de Jos, din Liga a 4-a, duce un adevărat RĂZBOI cu cei de la AJF, care aplică legile fotbalului în mod discreționar.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img