fbpx
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: RefleqtMedia a găsit „coliba drogaților” din Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În urmă cu două săptămâni, când RefleqtMedia anunța că „drogul zombie” este încă viu și periculos, nu puțini au fost aceia care, din motive știute doar de ei, au decis să ne contreze.

Ne-au acuzat că reîncălzim subiecte de presă, că nu mai avem ce scrie, că una, că alta, însă adevărul este cu mult mai dureros.

O garsonieră situată pe strada Aviatorilor, nr. 10 din Câmpia Turzii este locul ales de drogații din oraș pentru a-și consuma substanțele „în liniște”.

Drogații nu sunt nici proprietari, nici chiriași, ci ocupă în mod abuziv și fraudulos garsoniera, care în loc de ferestre cu sticlă … are două placaje.

Astfel, găștile de drogați din oraș își fac veacul în acea garsonieră.

„Aproximativ 6 – 7 băieți merg, în fiecare seară, în acea garsonieră. Se droghează, uneori se și bat, și nimeni nu-i vede, nimeni nu-i controlează. Este un haos generalizat acolo.”, ne spune sursa care ne-a trimis și un clip pe care am ales sa nu îl difuzăm, ci să îl trimitem IPJ Cluj

Desigur, așteptăm ca organele de poliție și poliție locală să-și facă treaba, să investigheze dacă, într-adevăr, drogații ocupă respectiva garsonieră în mod abuziv și de unde își procură „marfa”.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: