fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: RefleqtMedia a găsit „coliba drogaților” din Câmpia Turzii

EXCLUSIV: RefleqtMedia a găsit „coliba drogaților” din Câmpia Turzii

- Advertisement -

În urmă cu două săptămâni, când RefleqtMedia anunța că „drogul zombie” este încă viu și periculos, nu puțini au fost aceia care, din motive știute doar de ei, au decis să ne contreze.

Ne-au acuzat că reîncălzim subiecte de presă, că nu mai avem ce scrie, că una, că alta, însă adevărul este cu mult mai dureros.

O garsonieră situată pe strada Aviatorilor, nr. 10 din Câmpia Turzii este locul ales de drogații din oraș pentru a-și consuma substanțele „în liniște”.

Drogații nu sunt nici proprietari, nici chiriași, ci ocupă în mod abuziv și fraudulos garsoniera, care în loc de ferestre cu sticlă … are două placaje.

Astfel, găștile de drogați din oraș își fac veacul în acea garsonieră.

„Aproximativ 6 – 7 băieți merg, în fiecare seară, în acea garsonieră. Se droghează, uneori se și bat, și nimeni nu-i vede, nimeni nu-i controlează. Este un haos generalizat acolo.”, ne spune sursa care ne-a trimis și un clip pe care am ales sa nu îl difuzăm, ci să îl trimitem IPJ Cluj

Desigur, așteptăm ca organele de poliție și poliție locală să-și facă treaba, să investigheze dacă, într-adevăr, drogații ocupă respectiva garsonieră în mod abuziv și de unde își procură „marfa”.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Primarul din Bayramic se declară onorat de vizita lui Dorin Lojigan

0
În urmă cu doar câteva momente, primarul orașului Bayramic din Turcia a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii legate de vizita...

Comentarii

%d bloggers like this: