fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Raed Arafat își bate joc de Municipiul Câmpia Turzii (VIDEO)
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Raed Arafat își bate joc de Municipiul Câmpia Turzii (VIDEO)

- Publicitate -
spot_img

În această dimineață, RefleqtMedia a intrat în posesia unor informații care demonstrează adevărata părere a secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, despre Municipiul Câmpia Turzii.

Astfel, în timpul interviului pe care primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, l-a acordat pentru RefleqtMedia, l-am întrebat pe edil care este statusul Compartimentului de Primiri Urgențe, pentru care Primăria a depus documentație de avizare.

Primarul ne-a confesat că, după depunerea documentației la Ministerul Sănătății, aceasta a fost degrevată către Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

„În acel moment, am fost informați că proiectul nostru a primit aviz negativ din partea ministerului. L-am sunat pe Raed Arafat și vreau să vă spun că nu m-am sfiit să-i adresez anumite cuvinte. Atunci, Arafat mi-a spus că dacă părinții lui ar avea un accident rutier … el nu i-ar duce la Spitalul din Câmpia Turzii.”, a declarat Primarul Municipiului Câmpia Turzii pentru RefleqtMedia (Dovada video,  începând de la minutul 12:19).

Primarul l-a întrebat pe Arafat de când nu a mai vizitat spitalul din Câmpia Turzii, iar secretarul de stat cu origini siriene i-a răspuns că nu a mai fost la spital de mai bine de 15 ani.

„În acest context, l-am invitat pe domnul Arafat să vină la Câmpia Turzii și ni s-a comunicat că o comisie interministerială va veni la Câmpia Turzii pentru a vedea spitalul cu ochii lor. Deși domnul Arafat a declarat că va veni în orașul nostru, nu a mai venit nici el, și nici comisia interministerială”, a declarat Dorin Nicolae Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii pentru RefleqtMedia.

Deci … în concluzie, pe lângă că are o părere extrem de proastă despre spitalul nostru, Arafat nici măcar nu a catadicsit să-și trimită comisia interministerială pentru a verifica dacă unitatea sanitară poate să susțină un CPU.

Rușine, domnule Arafat !!!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: