fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Proiect AMBIȚIOS pentru Spitalul Municipal Câmpia Turzii (VEZI DETALII NECUNOSCUTE PÂNĂ...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Proiect AMBIȚIOS pentru Spitalul Municipal Câmpia Turzii (VEZI DETALII NECUNOSCUTE PÂNĂ ACUM)

- Publicitate -
spot_img

În contextul lansării sesiunii de finanțare europeană 2021 – 2027, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii intenționează să depună un proiect european prin care să schimbe, în mod radical, atât aspectul, cât și funcțiunile din Spitalul „Dr. Conel Igna”.

Din informațiile primite de RefleqtMedia, dacă va fi finanțat, proiectul prevede dărâmarea completă a clădirilor în care funcționează, actualmente, secția de chirurgie, dar și blocul alimentar și compartimentul administrativ din Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”.

În schimb, va fi construit un nou compartiment, care va avea intrare atât dinspre strada Andrei Mureșanu, cât și dinspre strada Avram Iancu. Compartimentul va avea 3 etaje, va fi conexat de actuala clădire, unde funcționează secțiile de Interne, Îngrijiri Paleative și Obstetrică-Ginecologie.

Pe de altă parte, la întâlnirea de anul trecut, între administrația locală și partidele din Consiliul Local, la care a participat doar PNL-ul s-a luat în discuție deschiderea de noi secții în Spitalul Municipal.

Este de așteptat ca, după finalizarea noului compartiment, acolo să funcționeze secțiile de chirurgie, ATI, dar și oncologie sau nefrologie.

Notă: fotografia este cu titlu demonstrativ.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: