fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăEXCLUSIV: Primarul de la Taureni are proiecte de dezvoltare de peste 5...

EXCLUSIV: Primarul de la Taureni are proiecte de dezvoltare de peste 5 milioane de euro

spot_img

Una dintre cele mai de perspectiva si, in egala masura, subestimata comuna a judetului Mures este comuna Taureni.

Situata de-a lungul drumului judetean care leaga Ludusul de Sarmasu, comuna carmuita de 19 ani de Ovidiu Oltean este printre putinele unitati administrativ teritoriale din judet care dispune de TOATE utilitatile: apa, canalizare, gaz, energie electrica si o retea de drumuri moderna.

Aceste investitii au fost realizate prin stradania primarului care, la momentul primului mandat, a gasit o comuna in deriva, care nu promitea multe.

Ei bine, in acest an, la Taureni vor incepe patru lucrari de investitii care ar face invidios orice primar de Municipiu, daramite de comuna.

Este vorba despre un sediu administrativ nou si modern, in valoare de peste 3 milioane de lei, o retea de drumuri asfaltate, in valoare de 9 milioane de lei – ambele finantate prin PNDL, precum si o sala de sport ultramoderna, cu capacitate de 180 de locuri – destinata handbalistelor de la Arsenal Taureni, locul 3 pe tara la juniori 4 – finantata de COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII.

A patra investitie majora, finantata din fonduri europene, va fi un centru de prevenire si combatere a abandonului scolar, care va fi dotat cu un internat de fete, pe care edilul de la Taureni vrea sa il transforme, in timp, intr-un centru de excelenta handbalistica.

Acest proiect va fi dezvoltat in colaborare cu alte doua comune din judet.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: