spot_img

Exclusiv: Pozitia OFICIALA a lui Raed Arafat in chestiunea Compartimentului de Primiri Urgente Campia Turzii

Date:

Share post:

In aceasta saptamana, RefleqtMedia a prezentat infornatii de prima mana in chestiunea Compartimentului de Primiri Urgente de la Campia Turzii.

Intrucat am fost acuzati ca facem articole speculative, iar RefleqtMedia este un site de stiri onest, va prezentam discutia purtata cu Raed Arafat, chiar in aceasta dimineata, pe acest subiect.

“[01.11, 08:26] Ovidiu Adrian Bucur: Buna dimineata, domnule secretar de stat!

In decursul acestui an, Primaria Campia Turzii a demarat procedurile de infiintare a unui Compartiment de Primiri Urgente in cadrul Spitalului Municipal.

Dupa un raspuns negativ, initial, s-a revenit asupra deciziei, primaria primind o informare cu privire la o vizita pe care o veti avea la Campia Turzii pentru a vedea daca se poate autoriza un CPU aici.

In conditiile in care cel mai apropiat CPU este la Turda (10 km distanta) ce sanse sunt sa fie autorizat un CPU la Campia Turzii? Va multumesc!


[01.11, 08:36] Raed Arafat: Comisia care a facut analiza a luat in considerare acest aspect, si faptul ca este cpu la Turda. Problema care a considerat-o comisia este, luand in considerare lipsa de personal din domeniu, riscul ca unii medici ss plece de la Turda si sa avem doua CPU dar niciunul complet. O sa vina de la DSU sa discute la spital la CT sa vada care este situatia pe teren!”, este conversatia purtata de RefleqtMedia cu seful DSU, Raed Arafat.

Referitor la momentul in care va fi efectuata aceasta vizita, domnul Arafat nu ne-a mai raspuns.

Legate de personal, ar putea fi efectuate scolarizari pe specializarea de urgentist, pentru medicii de familie din oras, insa intrebarea este: cine ar sustine financiar respectivele scolarizari.

Pe de alta parte, in calitate de institutue de presa DIN CAMPIA TURZII, REFLEQTMEDIA sustine din toate punctele de vedere demersul intreprins de Dorin Lojigan si Primaria Campia Turzii pentru realizarea CPU.

Am discutat cu medici, militari, politisti si politicieni si TOTI sustin necesitatea acestui obiectiv.

Tocmai din acest motiv, subiectul CPU si al salvarii de vieti NU POATE fi tratat din punct de vedere politic sau speculativ.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: