fbpx
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: PMP Turda se dezintegrează! 38 de membri au demisionat!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Dacă în 2014, când „s-au lansat”, echipa PMP Turda era „marea revelație a politicii locale”, astăzi situația s-a schimbat drastic. Poate eroziunea internă, poate problemele de la nivel național au determinat ca astăzi, 38 de membri PMP Turda să-și prezinte demisiile.

- Advertisement -
- Advertisement -

În urmă cu un an, în plină campanie electorală, PMP Turda anunța că va pune noul primar al Turzii, că va face și va drege … astăzi, PMP se dezintegrează!

Ceea ce a început în luna august, continuă în septembrie.

În august, RefleqtMedia vă relata despre demisiile a 4 membri ai PMP Turda, printre care fosta consilieră, Minerva Ploscar și fostul vicepreședinte de organizație, Viorel Honțilă.

Ei bine, astăzi, la sediul PMP Cluj au fost depuse alte 38 de demisii scrise de către membri PMP Turda.

Din informațiile noastre, ar fi vorba despre 4 vicepreședinți ai organizației care au demisionat până în prezent.

Contactat de RefleqtMedia, președintele PMP Turda, Adrian Nap, a remis un punct de vedere, chiar dacă  se află în concediu, la Marea Egee.

„Nu prea am ce să comentez, pentru că demisia este un act unilateral, care ține de voința proprie a fiecăruia. Nu comentez nici faptul că toate sunt scrise de mâna aceleiași persoane. Ce pot să vă spun cu siguranță este că în PMP Turda sunt multe persoane care nu cedează amenințărilor și nici nu-și schimbă părerile după cum e interesul propriu. În momentele de cumpănă se disting caracterele puternice față de cele mai slabe. Noi am spus că ne punem în slujba cetățenilor și asta facem și vom face! Cu siguranță vor veni alături de noi mulți alți turdeni care văd realitatea dezastrului șantieristic care e în Turda și care nu se sperie să arate această realitate. Vremea dictatorilor apune întotdeauna! Celor care au demisionat le urez mult succes. Avem mulți alți membrii de valoare”; a declarat Nap, în EXCLUSIVITATE pentru RefleqtMedia.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: