Exclusiv: Planul de Mobilitate Urbana din Campia Turzii ar putea ramane fara finantare

spot_imgspot_img

Desi inca nu s-au dat publicitatii UAT-urile care vor beneficia de finantare prin intermediul Planului de Mobilitate Urbana, au aparut o serie de zvonuri ingrijoratoare pentru Campia Turzii.

Astfel, in conformitate cu unele informatii obtinute de Refleqt Media de la surse din interiorul ADR Nord Vest, doar municipiile Turda si Dej ar putea fi finantate prin intermediul acestui proiect.

Nu cunoastem nici motivele unei asemenea decizii si nici veridicitatea zvonurilor, asa ca l’am intrebat pe edilul ghirisenilor, Dorin Lojigan cum opineaza vis-a-vis de acest aspect.

“Este devreme pentru a emite o opinie pertinenta pe acest subiect. Nu vreau sa comentez ceea ce nu stiu exact. Daca, intr-adevar, nu vom fi acceptati la finantare avem un plan de rezerva pentru transportul local din Municipiul Campia Turzii. Totusi eu zic sa asteptam decizia oficiala” a spus Lojigan.

Eforturile depuse de Lojigan si echipa sa pentru implementarea PMUD au fost considerabile, iar Campia Turzii ar avea mare nevoie de acest proiect, astfel ca daca zvonurile vor prinde contur, ar fi o mare nedreptate pentru Campia Turzii.

spot_img
%d bloggers like this: