EXCLUSIV: Petre Pop lansează un atac dur la adresa adversarilor și foștilor parteneri politici, dar Avram Gal îi dă o replică pe măsură

spot_imgspot_img

În ultima sa declarație de presă, consilierul județean PSD Cluj, Petre Pop, a lansat un atac menit să discrediteze doi dintre oamenii politici din Câmpia Turzii.

Sub titlul „Dorin Lojigan l-a întrecut la promisiuni pe Gal Avram”, Pop a declarat următoarele: „Dacă Gal Avram promitea, în 2012 din postura de candidat din partea PC la funcția de primar, că va înființa 3000 de locuri de muncă în Câmpia Turzii…, în 2018, primarul Lojigan ne promite 3000-4000 de turiști la festivalul peștilor, iar la capitolul locuri de muncă ne spune că a rezolvat problema șomajului si a locurilor de muncă.”.

Contactat de RefleqtMedia, președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a declarat că are lucruri mai importante de făcut decât să dea răspuns fostului său colaborator politic.

„Petre Pop și-a demonstrat valoarea în momentul în alegerilor din 2016. A obținut un scor jumătate din scorul partidului. Restul sunt povești!”, a spus Gal.

De unde a pornit scandalul dintre Pop și Gal nu cunoaștem, mai ales în condițiile în care în luna august a anului trecut, cei doi politicieni au vizitat Grecia împreună.

spot_img
%d bloggers like this: