spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Petre Pop lansează un atac dur la adresa adversarilor și foștilor parteneri politici, dar Avram Gal îi dă o replică pe măsură

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În ultima sa declarație de presă, consilierul județean PSD Cluj, Petre Pop, a lansat un atac menit să discrediteze doi dintre oamenii politici din Câmpia Turzii.

Sub titlul „Dorin Lojigan l-a întrecut la promisiuni pe Gal Avram”, Pop a declarat următoarele: „Dacă Gal Avram promitea, în 2012 din postura de candidat din partea PC la funcția de primar, că va înființa 3000 de locuri de muncă în Câmpia Turzii…, în 2018, primarul Lojigan ne promite 3000-4000 de turiști la festivalul peștilor, iar la capitolul locuri de muncă ne spune că a rezolvat problema șomajului si a locurilor de muncă.”.

Contactat de RefleqtMedia, președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a declarat că are lucruri mai importante de făcut decât să dea răspuns fostului său colaborator politic.

„Petre Pop și-a demonstrat valoarea în momentul în alegerilor din 2016. A obținut un scor jumătate din scorul partidului. Restul sunt povești!”, a spus Gal.

De unde a pornit scandalul dintre Pop și Gal nu cunoaștem, mai ales în condițiile în care în luna august a anului trecut, cei doi politicieni au vizitat Grecia împreună.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Copiii noștri cresc atât de repede! Îmbracă-i cu stil, de la Câmpia Turzii

Câți dintre noi nu ne-am confruntat cu problema „Cu ce îmbrăcăm copilul?” sau ”Câte schimburi de haine să...

Miron Daniel – încă 30 de zile de arest! Este acuzat de RELE TRATAMENTE APLICATE MINORULUI!

Omul de afaceri din Câmpia Turzii, Daniel Miron, rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, după ce...

Spitalul „Dr. Cornel IGNA” va deveni un centru zonal de imagistică

Imagistica este una dintre cele mai importante ramuri, atunci când vine despre diagnosticarea cât mai corectă a unei...

Primăria Câmpia Turzii: ATENȚIE! Urmează 3 zile caniculare, iată ce avem de făcut!

Administrația Națională de Meteorologie a remis o avertizare cu COD PORTOCALIU privind producerea fenomenului de caniculă, avertizare care...
spot_img

5 pași simpli spre o viață ce ți-a fost dăruită

Știai că la naștere ai primit un ”bilet de aur”? Șansa de a experimenta viața în sine fiind o comoară ce odată descoperită în...
%d bloggers like this: