fbpx
HomeFEATUREDEXCLUSIV: Pacient cu Covid-19, privat de tratamentul pentru Diabet, la Spitalul Orășenesc...
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Pacient cu Covid-19, privat de tratamentul pentru Diabet, la Spitalul Orășenesc Luduș

- Publicitate -
spot_img

O femeie din Câmpia Turzii ne-a povestit ororile prin care a trecut tatăl său, domiciliat în Hădăreni, depistat cu Covid-19 și internat la Spitalul Orășenesc Luduș.

„Tatăl meu locuiește la Hădăreni. A venit, în urmă cu 3 săptămâni din Italia, alături de soția lui. După ce a stat în carantină, s-a tăiat la un picior și, fiindcă avea diabet, nu i se închidea rana. S-a prezentat la spitalul din Luduș, unde a fost internat pe secția de chirurgie.

Ulterior, a fost testat Covid-19 și, după ce rezultatul i-a ieșit pozitiv, a fost mutat pe secția de infecțioase. Ei bine, aici a început un adevărat coșmar pentru tata, deoarece asistentele i-au depozitat rezervele de insulină într-un frigider aflat pe holul secției.

Astfel, tata nu avea acces la tratamentul care-l ține în viață. Azi-dimineață, (n.r. sâmbătă, 14 noiembrie), la ora 8:00, tata i-a spus unei asistente să-i aducă insulina ca să-și facă injecție. Asistenta a spus că i-o aduce imediat, însă nici după 3 ore nu i-a adus-o. Tatăl meu avea o glicemie de 250, astfel că a sunat după infirmiere să vină să-i aducă insulina. În acel moment, o infirmieră a venit în salon și, fără să-i aducă insulina, a început să-l certe pe tatăl meu, că de ce nu are răbdare, că de ce tot insistă … iar tatăl meu a leșinat, efectiv.

Asistentele s-au speriat și au aruncat apă pe el, apoi i-au adus insulina, dar este inuman să privezi un om insulinodependent de tratamentul care-l ține în viață.”, ne-a povestit fiica bărbatului.

RefleqtMedia a remis un email către conducerea Spitalului Orășenesc Luduș, pentru a vedea cum comentează situația și ce măsuri s-au dispus.

sursa foto: LudusOnline.ro

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: