spot_img
spot_img

EXCLUSIV: O nouă rețea de traficanți de droguri își face veacul în Câmpia Turzii – „l-au închis pe Baghera să le facă loc la ăștia!”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Arestarea și condamnarea definitivă a lui Sorin Scrob, zis „Baghera” a avut efect aproape 0 în traficul și consumul de substanțe stupefiante din Câmpia Turzii.

La un an după încarcerarea lui Baghera, sursele RefleqtMedia ne vorbesc despre o nouă rețea, o nouă modalitate de operare, noi substanțe și alte persoane implicate în traficul de droguri din Câmpia Turzii.

„Vând niște biluțe albe, care se bagă în țigară și se fumează. Ce vindea Baghera era praf în ochi pe lângă ce este acum pe piață.”, ne spun sursele noastre.

Cât privește rețeaua de distribuitori, din ea ar face parte foști sportivi, dar și persoane „din lumea bună” a orașului.

„Nu doar astea le vând, ci și prafuri de tras pe nas. Dacă mergeți și vedeți ce este la chefuri, vă cruciți. Se trag liniile de pe farfurii.”, ne spun alte surse.

În mod oficial, la nivelul Spitalului Dr. Cornel Igna, n-au existat internări cu manifestări de tipul celor date de celebrul „zombie” în urmă cu un an, însă nu există tânăr care să frecventeze chefurile, cluburile și discotecile din zonă și care să nu știe ce se vinde.

Cât despre implicarea Poliției Câmpia Turzii în eradicarea acestui flagel … oare cât de implicați poate fi un corb în eradicarea șobolanilor, atunci când alt corb face pace cu șobolanii?

Citiți RefleqtMedia și veți afla tot mai multe!

Îi îndemnăm pe cititorii care au informații despre această nouă rețea de traficanți să ne contacteze. Vă vom proteja identitatea și vom lupta, împreună, să stârpim acest flagel!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

600 de milioane de euro câștigă statul de pe spatele nostru, din carburanți!

Nu este găselnița RefleqtMedia ci rezultatul unui studiu publicat de către Asociația Furnizorilor de Energie din România și citat de...

Cine este românul care a ucis un bărbat în Italia și i-a transportat cadavrul pe scuter și ce legătură are acesta cu Câmpia Turzii

În timp ce mulți dintre conaționalii noștri din diaspora fie trăiesc o viață tihnită, departe de probleme, fie...

Afecțiunile „grave” pentru care se cheamă Ambulanța în ultima perioadă

De multă vreme încoace, pentru multă lume ambulanța este un taxi mai șmecher sau, în cazurile și mai...

860 de hectare de pădure RASE de pe Valea Arieșului – niciun vinovat! #StatulMafiot

Niciun hoț de lemne n-a fost pedepsit după zece ani de la descoperirea unui masiv furt de lemne...
spot_img

Primăria Chețani – apel către cetățeni

În contextul apropierii zăpezilor, Primăria Chețani a lansat un apel civic către cetățeni. „Cetățenii din Comuna Chetani sunt rugați ca în perioada sezonului rece să...
%d bloggers like this: