16 C
Turda
Sunday, September 25, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului dispărut din Câmpia...

EXCLUSIV: Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului dispărut din Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La aproape 2 săptămâni de la dispariția acestuia, RefleqtMedia a purtat o discuție cu mama lui Andrei Curcă.

Am aflat de la Georgeta Cheșa, căci acesta este numele femeii, detalii interesante cu privire la evenimentele care s-au petrecut înainte ca fiul său să se facă nevăzut.

„Cu o zi înainte să dispară, l-am sunat pe telefon și mi-a răspuns o domnișoară. Mi-a spus că fiul meu e la baie. Când a venit Adi acasă l-am întrebat cine e fata și mi-a spus că e o domnișoară pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare”, spune femeia.

Doar că… atitudinea „domnișoarei” a fost cel puțin ciudată – la o zi după ce RefleqtMedia a publicat articolul despre dispariția lui, domnișoara cu pricina a contactat-o pe Georgeta Cheșa pentru a o asigura că băiatul său e bine, că ea știa că voia să plece și că Andrei i-ar fi transmis fetei că „o va iubi toată viața lui”.

Femeia, contrariată, a contactat organele de poliție din Câmpia Turzii, iar fata cu pricina a fost chestionată de polițiști, însă în fața acestora a declarat că nu știe nimic.

RefleqtMedia a contactat-o pe domnișoară, iar aceasta ne-a confirmat că-l cunoaște pe Andrei Curcă, că știa că băiatul urmează să plece, dar că nu știa unde.

Între timp, organele de poliție din Câmpia Turzii l-au dat pe băiat în urmărire generală națională și internațională, astfel că – în eventualitatea în care va fi identificat și legitimat de vreun polițist, indiferent din ce țară, Andrei va trebui să dea o serie de explicații.

Sursele noastre din IPJ Cluj ne-au confirmat că au existat mai multe indicii care l-ar fi plasat pe Andrei Curcă în zona Cluj Napoca, în ziua dispariției sale.

Unii l-ar fi văzut într-un magazin Carrefour, însă informația nu a fost confirmată oficial.

Mama lui este disperată și-i cere fiului său nu să se întoarcă acasă, ci să-i dea măcar un semn că este în viață, că este bine.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: