spot_img

EXCLUSIV! Noi detalii despre femeia din Câmpia Turzii plasată în autoizolare la domiciliu!

Date:

Share post:

În contextul apariției informațiilor despre femeia din Câmpia Turzii care a fost plasată în izolare la domiciliu, din cauza unei suspiciuni de coronavirus, RefleqtMedia a intrat în posesia unor informații CRUCIALE despre acest caz, iar pe această cale le mulțumim surselor noastre!

Din informațiile pe care le-am primit CHIAR ACUM, femeia din Câmpia Turzii ESTE ÎN AUTOIZOLARE LA DOMICILIU, ÎMPREUNĂ CU FAMILIA EXTINSĂ ȘI SE AFLĂ LA SĂNDULEȘTI!, NICIDECUM LA CÂMPIA TURZII.

Practic, în autoizolare la domiciliu sunt plasate 6 persoane, în localitatea de lângă Turda, toate intrând în contact cu femeia venită din Bergamo!

RefleqtMedia a solicitat Prefecturii Cluj să ne spună EXACT câte persoane sunt în autoizolare la domiciliu, în localitățile: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Luna, Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Călărași, Mihai Viteazu, Moldovenești și Săndulești și de îndată ce vom primi informațiile, le vom face publice!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: