spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Mișcări de FRAUDARE a voturilor, la Viișoara

spot_img

RefleqtMedia a primit o sesizare în legătură cu o tentativă de fraudare a voturilor, care are loc în comuna Viișoara.

Potrivit surselor noastre, atât candidatul PNL la Primărie, Sergiu Grif, cât și colegii săi, candidați la Consiliul Local, stau EFECTIV LA UȘA SECȚIEI DE VOTARE, încercând să influențeze voturile cetățenilor.

De asemenea, unul dintre oamenii lui Grif, care are calitatea de candidat la Consiliul Local, a dobândit cumva și statutul de OBSERVATOR al procesului electoral, deși acest lucru este ILEGAL!

POLIȚIA RÂDE DE PERSOANELE CARE AU SESIZAT TENTATIVA DE FRAUDĂ!

Potrivit informațiilor noastre, polițiștii care au ca misiune asigurarea procesului electoral la Viișoara au început să râdă de persoanele care i-au sesizat în legătură cu acțiunile antidemocratice ale liberalilor!

Ioan Roman, primarul comunei Viișoara, CONFIRMĂ sesizările cetățenilor.

„În jurul orei 11:00, am primit o sesizare din partea unui cetățean cum că Grif Sergiu și alți oameni de-ai lui stau în fața secțiilor de votare și încearcă să influențeze voturile cetățenilor. Am fost la secțiile respective și i-am văzut și pe Grif și pe consilierii lui cum stăteau de mai bine de 15 minute în fața secțiilor de votare, deși legea spune că noi, candidații, nu avem voie să stăm la mai puțin de 500 m de secția de votare. Când am luat legătura cu polițistul, acesta a început să râdă”, a spus Roman!

RefleqtMedia transmite FERM: NU TOLERĂM TENTATIVELE DE FRAUDARE A VOTURILOR! NU MAI SUNTEM COMUNIȘTI, IAR BAGABONȚELILE NU ÎȘI AU LOCUL LA VOT!

spot_img
spot_img
spot_img