16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Membri ai USR Turda amenință că... „vor decima presa” dacă ajung...

EXCLUSIV: Membri ai USR Turda amenință că… „vor decima presa” dacă ajung în Primărie

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Războiul dintre Uniunea Salvați România, organizația Turda și presa locală este departe de a fi aplanat, iar amenințările pe care le proferează unii membri ai USR-ului sună, mai degrabă, a atitudine de mafiot, decât de politician reformist.

Bunăoară, surse din USR Turda ne-au spus că „dacă ajungem noi la putere  la Turda, tăiem toate contractele cu presa, decimăm presă, gata cu ea”, relevând clar o atitudine răzbunătoare față de organele de presă.

Războiul dintre USR și mass-media nu este de ieri, de azi, ci de la finele alegerilor parlamentare din 2016 când președintele USR de atunci acuza presa că nu a promovat gratuit candidații USR. (?!)

Ei bine, acum se pare că unii dintre useriști și-au pus în gând să decimeze presa locală, în eventualitatea în care vor ajunge să câștige alegerile locale de la Turda, din 2020.

În aceste condiții, l-am contactat chiar pe președintele USR Turda, Emil Turdean, pentru a vedea cum opinează acesta.

„Colegii mei pot să spună ce vor. Eu vă spun că nu știu ce voi face sau ce contracte cu presa vor fi reziliate, dacă vom câștiga primăria. Să ajungem prima dată acolo și apoi vom vedea ce vom face.”, a spus Turdean.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: