16 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeCOVID-NEWSEXCLUSIV: Județul CLUJ își numără morții de COVID-19! Citește CÂȚI OAMENI au...

EXCLUSIV: Județul CLUJ își numără morții de COVID-19! Citește CÂȚI OAMENI au murit de COVID-19 în fiecare localitate a județului Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-un demers jurnalistic al cărui scop este acela de a arăta publicului adevărul DUREROS despre decesele de COVID-19, RefleqtMedia a solicitat DSP Cluj să ne dea acces la datele privind decesele de COVID-19 defalcate pe fiecare UAT în parte.

Am primit, astfel, lista tuturor deceselor consemnate ca fiind cauzate sau în legătură cu COVID-19 din 1 martie 2020 până în 1 aprilie 2021.

Răspunsul DSP-ului ne-a șocat, deoarece am constatat că NU EXISTĂ NICI UN UAT în județul Cluj care să nu fi înregistrat cel puțin un deces COVID-19 în ultimul an!

Orașul cu cele mai multe decese COVID-19 înregistrate în județul Cluj este, deloc surprinzător, Municipiul Cluj Napoca. În capitala de județ, 202 oameni au murit de COVID-19 sau infectați cu COVID-19 în ultimul an.

Pe locul doi în „clasament” se află, FOARTE SURPRINZĂTOR, Municipiul Turda. 52 de persoane cu domiciliul în Turda au decedat ca urmare sau în legătură cu infecția cu COVID-19. Dacă luăm în calcul și decesul unei femei în vârstă de 43 de ani, care a murit pe secția de ATI, după ce testele RT-PCR o declaraseră „vindecată de COVID-19”, atunci bilanțul crește de 53 de persoane.

Câmpia Turzii este pe locul al 5-lea în „clasamentul morții”, cu 21 de persoane decedate de COVID-19 sau fiind infectate cu COVID-19 în perioada 1 martie 2020 – 1 aprilie 2021.

Statistica deceselor COVID-19, defalcată pe localități, poate fi consultată în format PDF mai jos:

scan_0001

Dumnezeu să-i odihnească!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: