18.8 C
Turda
Friday, September 30, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEXCLUSIV: Iată poziția oficială a managerului de la Spitalul din Câmpia Turzii...

EXCLUSIV: Iată poziția oficială a managerului de la Spitalul din Câmpia Turzii în legătură cu cazul prezentat astăzi de RefleqtMedia

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu mai puțin de o oră, RefleqtMedia v-a prezentat cazul unei femei din Câmpia Turzii care, din pricina incompetenței unei doctorițe, a rămas în stare de inconștiență, cu șanse minime de supraviețuire.

Ca urmare a articolului nostru, managerul interimar al spitalului, Adrian Antal, ne-a contactat pentru a ne prezenta o poziție oficială vis-a-vis de acest caz.

„De fiecare dată când apar sesizări cu privire la anumite cazuri sau chestiuni care se petrec la Spitalul Municipal, noi cercetăm veridicitatea faptelor. Am dispus o cercetare în acest sens și vom convoca o comisie de etică și disciplină pentru a vedea dacă s-a greșit. Dacă, într-adevăr, este vorba despre un malpraxis, vom dispune măsurile necesare.”, a spus Adrian Antal.

Acesta a mai precizat că salută demersul început de RefleqtMedia, prin care scoatem în evidență acele nereguli pe care le sesizăm în ceea ce privește municipiul Câmpia Turzii și că și el depune toate eforturile în vederea rezolvării tuturor problemelor care țin de competențele sale.

sursa foto: Turdanews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: