12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIExclusiv: IATĂ MOTIVELE pentru care a primit Valer Sașa 2 ani cu...

Exclusiv: IATĂ MOTIVELE pentru care a primit Valer Sașa 2 ani cu suspendare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La momentul condamnării primarului de la Tritenii de Jos, Valer Sașa, la doi ani de închisoare cu suspendare, sub acuzația de abuz în serviciu, nu puțini au fost aceia care au comentat decizia instanței ca fiind una politică.

„Ce mare lucru a făcut primarul?”, a răsunat pe buzele unora, în timp ce alții stau în expectativă.

RefleqtMedia a intrat în posesia plângerii penale formulată de Sorin Stan, plângere care a stat la baza condamnării lui Sașa.

Practic, după cum reiese din plângerea penală prezentată de RefleqtMedia, în perioada 2008-2014, primarul comunei Tritenii de Jos a permis instalarea, nejustificată, pe terenul lui Sorin Stan a trei alte persoane, de la care Primăria a încasat impozit pe teren.

Apoi, primarul a ordonat angajatelor din Primărie să mușamalizeze situația, prin neeliberarea actelor solicitate de reclamant.

Astfel a luat naștere primul dosar penal pe numele primarului de la Tritenii de Jos. De al doilea dosar am scris în urmă cu două săptămâni – este vorba despre plângerea penală formulată de Benidorm SRL și H&H SRL, cu privire la prejudiciul cauzat bugetului local de indolența primarului de la Tritenii de Jos. Prejudiciul s-a ridicat la peste 1 milion de lei noi, fapt care a cauzat BLOCAREA CONTURILOR PRIMĂRIEI, în anul 2017.

Vom continua dezvăluirile…

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: