spot_img

EXCLUSIV: Iată detalii NEȘTIUTE în cazul arestării omului de afaceri din Tritenii de Jos

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În urmă cu 2 zile, RefleqtMedia a stârnit, deopotrivă, controverse și rumoare, atât prin prezentarea – în premieră – a informației privind arestarea lui Daniel Miron, cât și prin „depublicarea” informațiilor.

Am ales această variantă întrucât am primit noi informații din interiorul anchetei, care contribuie exponențial atât la formarea unei imagini cât mai clare a cititorului asupra cazului, cât și la adevărul din spatele acestui dosar controversat.

După cum bine știți, în 12 aprilie, Judecătoria Turda a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Daniel Miron. Acesta este acuzat de procurori de violență în familie, sechestrare de persoane și influențarea părții vătămate pentru a-și retrage plângerea.

La data de 12 aprilie a.c., un bărbat de 45 de ani, din comuna Tritenii de Jos, județul Cluj a fost arestat prevenitv pentru 30 de zile, acesta fiind reținut de polițiștii municipiului Câmpia Turzii, pentru violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și influențarea declarațiilor.

 

În urma investigațiilor derulate de polițiști, a reieșit faptul că în perioada noiembrie 2019 – ianuarie a.c, cel în cauză ar fi agresat o femeie de 35 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în urma unor discuții în contradictoriu, iar la data de 11 iulie 2021, ar fi încuiat-o, timp de aproximativ 3 ore, într-o camera a imobilului unde locuia, din municipiul Câmpia Turzii.

 

De asemenea, bărbatul ar fi determinat-o pe aceasta să nu se prezinte la poliție pentru audiere în calitate de persoană vătămată, într-un dosar aflat în soluționarea Poliție municipiului Câmpia Turzii.

 

În baza cercetărilor derulate și a probatoriului administrat în cauză, la data de 11 aprilie a.c. polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar la data de 12 aprilie a.c., magistrații din cadrul Judecătoriei Turda, au emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Cluj.

Ei bine, surse din anchetă spun că, de fapt, acuzațiile procurorilor nu s-ar fundamenta pe dovezi solide.

În primul rând, în ceea ce privește acuzația de sechestrare de persoane, chiar soția lui Daniel Miron a declarat că faptele nu s-au întâmplat așa cum relatează procurorii și că, de fapt, totul a fost o neînțelegere – un accident casnic, în care o ușă a fost închisă accidental, nefiind vorba despre sechestrare.

 

De asemenea, surse din anchetă ne transmit faptul că polițiștii au audiat doar angajați vechi ai familiei Miron, care au lucrat pentru omul de afaceri cu mult înainte de săvârșirea presupuselor fapte de care este acuzat.

 

Nu în ultimul rând, odată ce soția omului de afaceri a declarat în fața polițiștilor și a procurorilor că între ei nu a fost vorba despre violență în familie, este ciudat că aceste acuzații încă sunt susținute de procurori.

 

Un caz similar s-a petrecut la Turda, unde un personaj cunoscut în spațiul public – Ovidiu Roja – a fost acuzat de soție că ar fi bătut-o, iar ulterior aceasta și-a retras plângerea. În momentul în care femeia și-a retras plângerea, acuzația nu a mai putut fi susținută de procurorii turdeni.

De ce la Câmpia Turzii este altfel?

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

EXCLUSIV: Două blocuri cu 10 etaje vor fi construite LA CÂMPIA TURZII!

Blocul cu 6 etaje care se construiește pe strada Grădinilor din Câmpia Turzii s-ar putea să nu fie...

EXCLUSIV: Cea mai bună armă a Poliției Municipiului Câmpia Turzii

Schimbarea de comandant din fruntea Poliției Municipiului Câmpia Turzii a adus cu ea o adevărată schimbare de paradigmă...

Rupt de beat, la volan, prin Triteni

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna...

De râsul lumii – meci de fotbal ANULAT la Triteni pentru că nu s-au prezentat … ARBITRII!

De obicei, când o echipă nu se prezintă la un meci de fotbal, meciul se anulează, iar echipa...
spot_img

Deși a cerut schimbarea încadrării juridice în procesul în care este judecat pentru ABUZ ÎN SERVICIU, judecătorii nu i-au dat dreptate

Ieri a avut loc un nou termen într-unul dintre dosarele în care primarul de la Tritenii de Jos, Valer Sașa, este acuzat de abuz...
%d bloggers like this: