spot_img

EXCLUSIV: Iată de ce a lipsit Nicoară de la procesul lui Seplecan

Date:

Share post:

Ieri a avut loc un nou termen în dosarul în care Mihai Seplecan este judecat pentru uz de fals, după ce a folosit o diplomă falsă pentru a se angaja.

La termenul de ieri trebuia să vină și senatorul, Marius Nicoară, care a lipsit.

„Nicoară a fost ameninţat de către judecător cu un mandat de aducere, dacă nu va veni nici la termenul următor pentru a fi audiat în dosarul diplomei lui Seplecan.” – scrie MonitorulCJ.ro

Nicoară este un personaj-cheie în afacerea în care Mihai Seplecan riscă până la 3 ani de închisoare, pentru uz de fals, întrucât tocmai senatorul a aflat că diploma utilizată de Seplecan este falsă.

„Fiind președintele comisiei pentru Abuzuri din Senat, am fost vizitat de o persoană, care mi-a solicitat ajutorul. Astfel, am remis o solicitare către facultatea respectivă, pentru a afla dacă Mihai Seplecan este sau nu alumnus al facultății. Răspunsul lor a fost clar – nici vorbă de așa ceva. Nu puteam să stau impasibil, din funcția pe care o aveam la comisia de abuzuri doar pentru că Seplecan mi-e prieten”, spune Marius Nicoară.

La termenul de ieri, a dat declarații David Ciceo, directorul Aeroortului Cluj, care a afirmat că diploma de licenţă a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Seplecan, i-a fost furnizată de către senatorul Marius Nicoară, potrivit muzicainstanțelor.ro.

Chestionat de către avocatul Călin Bichescu, apărătorul fostuui preşedinte al Consiliului Judeţean, Ciceo a mai spus că i-a cerut sprijinul lui Nicoară, după ce Seplecan a postat pe pagina sa de socializare mesaje, prin care asocia Aeroportul cu terorismul.

Referitor la motivele care au stat în calea prezentării sale la procesul de ieri, Marius Nicoară a declarat în exclusivitate pentru RefleqtMedia că a fost convocat TELEFONIC de către reprezentanții Judecătoriei Cluj Napoca.

„Nu am avut timpul fizic pentru a obține o învoire de la Parlamentul României. Ieri, la ora la care a avut loc termenul eu eram prezent în plenul Parlamentului”, a declarat Nicoară.

Dacă va fi găsit vinovat de către judecători, Mihai Seplecan își riscă libertatea și totul e din cauza unei diplome false, pe care acesta a pretins că a primit-o de la Universitatea Spiru Haret din București, după finalizarea studiilor de licență.

sursa foto: MonitorulCJ.ro

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: