spot_img

Exclusiv: Iată câți pacienți COVID-19 sunt internați la Turda și Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Radiografia completă a valului 5 COVID-19 se va putea realiza abia după finalizarea acestuia, însă datele preliminare ne dau indicii că acest val pandemic este mult mai ușor decât precedentele 4.

Potrivit statisticilor date publicității de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, astăzi 23 ianuarie 2022, în orașele Turda, Câmpia Turzii și în comunele limitrofe, sunt 904 pacienți COVID-19 confirmați.

Din aceștia, o parte ar putea fi internați la Cluj Napoca, dar marea majoritate a internărilor, în cazurile moderate, se fac în cele două orașe, respectiv la Spitalul Municipal Turda și Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Ei bine, potrivit informațiilor obținute de RefleqtMedia la Turda sunt internați 25 de oameni infectați cu COVID-19, iar la Câmpia, 12.

În total, în cele două unități medicale sunt internate 37 de persoane având această patologie, din totalul de 904 persoane infectate.

Având în vedere că, potrivit statisticilor date de Prefectura Cluj, în toate spitalele COVID-19 din județ sunt internate 343 persoane, analizând și rata de incidență în fiecare localitate în parte, ne putem asuma o marjă de eroare 13 cazuri care să fie internate la Cluj Napoca.

Rezultă un număr aproximativ de 50 de persoane infectate cu COVID-19 și internate în spitale, provenind din zona Turda – Câmpia Turzii.

La 904 cazuri active, 50 de persoane internate reprezintă 5.3% persoane internate, ceea ce este relativ scăzut.

Pe de altă parte, analizând faptul că, potrivit statisticilor date publicității de autorități, în județul Cluj, în luna ianuarie au decedat 21 de pacienți internați cu COVID-19, la peste 11.000 de pozitivi depistați, rezultă că … valul 5 COVID-19 nu este, nici pe departe, atât de grav ca precedentele 4 valuri.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Dorin Lojigan: Curaj și viziune politică -147 de ani de istorie liberală

Din anul 1875 și până astăzi, Partidul Național Liberal scrie istorie, atât din punct de vedere politic, cât...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...
spot_img

Primăria Tritenii de Jos: ANUNȚ privind Recensământul Populației și Locuințelor

PRIMĂRIA COMUNEI TRITENII DE JOS VĂ INFORMEAZĂ CĂ ÎNCEPÂND CU DATA DE 14.03.2022 PÂNA LA DATA DE 15.05.2022, LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI TRITENII DE...
%d bloggers like this: