spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Iată când se va redeschide Disco Top 40!

Cea mai iubită discotecă din mediul rural al județului Cluj stă închisă de mai bine de un an, din cauza unui litigiu între primărie și domnul Aurel Varga.

Acesta a încheiat un contract de închiriere a căminului cultural din Tritenii de Sus, încă din 1998, contract care prevedea închirierea spațiului pe o perioadă de 20 de ani. După 20 de ani, mai exact în 2018, Aurel Varga a deschis un proces civil prin care a solicitat Primăriei să-i prelungească dreptul de închiriere al spațiului respectiv pe o perioadă de 5 ani, drept compensație pentru „investițiile” realizate de acestea în căminul cultural.

După un proces scurt, în care Primăria Tritenii de Jos nu a fost reprezentată DE NIMENI, Aurel Varga a primit acest drept, începând cu data de 6 iulie 2018 până în 6 iulie 2023.

Ei bine, din 2020 până în 2022, Disco Top 40 nu a putut funcționa, din cauza pandemiei, însă în mai 2022, administratorii discotecii (și ai societăților Top Forthen SRL și Poseidon Tonic SRL) anunțau reluarea activităților… asta până în vara lui 2022, când Primăria Tritenii de Jos a pus lacăt pe discotecă, din cauza unor constatări ale Curții de Conturi.

Nu vom stărui cu privire la ceea ce a constatat Curtea, deoarece Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda are un dosar în cercetare, pe această speță, însă VĂ PUTEM SPUNE CÂND SE VA REDESCHIDE DISCO TOP 40.

… VEAC ȘI NICIODATĂ, pe locația veche, deoarece după cum v-am explicat mai sus, în 6 iulie expiră până și prelungirea de 5 ani, obținută de Aurel Varga în instanță.

Astfel, devreme ce nu mai există un contract de închiriere pe spațiul respectiv, spațiul revine Primăriei Tritenii de Jos, care a și deschis un litigiu privind EVACUAREA chiriașului.

Așadar, dragi iubitori de discoteci, Top 40 va funcționa, probabil … dar în alt spațiu… cel actual, e pa și la revedere!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img