fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIExclusiv: A trecut prin IAD la Câmpia Turzii, înainte să moară de...

Exclusiv: A trecut prin IAD la Câmpia Turzii, înainte să moară de Covid-19!

- Advertisement -

In urma cu 3 zile, o femeie, în vârstă de 71 de ani, din Campia Turzii s-a stins, la Spitalul Militar Cluj, fiind rapusa de o pneumonie bilaterala Covid19.

Femeia fusese transferată la Cluj, chiar în ziua în care a decedat, după ce a suferit două stopuri cardio-respiratorii în ambulanță.

RefleqtMedia a intrat in contact cu rudele femeii, care ne-au povestit experienta traumatizanta traita de aceasta, la Campia Turzii.

“Mama mea a fost diagnosticata cu pneumonie bilaterala Covid19. Așa ne-a spus doctorul care se ocupa de ea și care ne-a spus că este pe drumul cel bun, că se simte mai bine.

Ei bine, dupa cate stiu eu, un pacient cu pneumonie bilaterala Covid19 nu poate fi lasat in frig si umezeala.

După ce medicul ne-a spus că se simte mai bine, mama mea a fost lasata sa zaca 3 zile in propria URINA, deoarece personalul auxiliar efectiv își bate joc de bolnavi. De la 5 după-amiaza, până la 7 dimineața, intra la ea doar asistenta care îi făcea perfuzie, dar NIMENI nu a schimbat-o, ea fiind în imposibilitatea de a se mișca, din cauza unei osteoporoze.

Totodată, devreme ce personalul medical nu s-a îngrijit de ea așa cum trebuie, nimeni nu i-a administrat insulina, de care era dependentă pentru a supraviețui. Așa a ajuns la glicemie 300.”, ne-a povestit ruda femeii.

Când a auzit că starea mamei sale se înrăutățește, iar aceasta aproape nu mai răspunde la tratament, cititorul nostru a solicitat transferul la Cluj.

A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA PERSONALĂ A LUI RAED ARAFAT, PENTRU CA FEMEIA DIN CÂMPIA TURZII SĂ FIE TRANSFERATĂ LA CLUJ.

„Au trimis-o, cu chiu cu vai, la Spitalul Militar, însă și în ziua transferului a fost o adevărată tevatură. Au așteptat 4 ore după o ambulanță ca să o ducă la Cluj, în condițiile în care ni s-a spus că este intubată. Pe ambulanță a suferit 2 stopuri, iar la Spitalul Militar, în aceeași seară a și murit.”, concluzionează fiul femeii decedate.

Acesta mai spune că va formula o sesizare sau o plângere către autoritățile abilitate pentru ca niciun alt pacient să nu mai sufere din cauza nepăsării angajaților de la Spitalul „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii.

REFLEQTMEDIA A SOLICITAT UN PUNCT DE VEDERE, ÎN SCRIS, DE LA ADRIAN ANTAL, MANAGERUL SPITALULUI, ÎNSĂ ACESTA IGNORĂ MESAJELE PRESEI NEOBEDIENTE!

Comentarii

1 COMMENT

Comments are closed.

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Accident rutier grav la Turda

0
O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 9.40, ca urmare a unui accident rutier produs...

Comentarii

%d bloggers like this: