fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Guvernul liberal OMOARĂ județul Cluj!
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Guvernul liberal OMOARĂ județul Cluj!

- Publicitate -
spot_img

RefleqtMedia a intrat în posesia unor documente care arată CLAR faptul că disensiunile dintre liderii PNL de la Cluj și cei de la nivel central se repercutează asupra vieții și nivelului de trai al … cetățenilor de rând.

Potrivit unor informări transmise de Guvern, județele Cluj, Ilfov și Timiș primesc ZERO fonduri din cotele defalcate din TVA, pentru echilibrarea bugetelor locale.

După cum vedeți în imaginea de mai sus, NICI UATJ CLUJ, nici unitățile administrativ teritoriale (comune și orașe) din județul Cluj nu primesc nici măcar un leu din cotele defalcate din TVA.

În acest context, primarul comunei Ceanu Mare – Virgil Păcurar – a luat efectiv foc, adresând cuvinte GRELE către Guvern și către parlamentarii de Cluj.

De asemenea, RefleqtMedia a solicitat puncte de vedere de la Cristian Matei, Alin Tișe, Dorin Lojigan, Aurel Giurgiu, Daniela Mănăilă, Cristina Burciu și Călin Fărgaciu.

Cristian Matei, primar Turda: „Probabil că reprezentanții guvernului s-au gândit că cele trei județe, Cluj, Timiș și Ilfov au ajuns departe cu dezvoltarea și că ar trebui să mai dea și la alții (ironic, desigur). Un guvern nu poate decide acest lucru, deoarece aceste trei județe n-au fost dezvoltate de actualul guvern, ci s-au dezvoltat pe principiile, politicile și strategiile proprii.”

Călin Fărgaciu, primar Săndulești: „Din câte știu, singura comună din județul Cluj care a primit bani de la Guvern este comuna Panticeu, pentru că au primar USR-ist și ministrul dezvoltării e tot USR-ist. Oamenii noi în politică, care ne vorbesc despre proiecte și meritocrație nu sunt altceva decât același tip de politician român, oportunist, care-și ajută semenii, tovarășii și frații și calcă pe alții.”

Ceilalți primari nu au comentat subiectul, nici Alin Tișe nu a comentat, iar Cristina Burciu a declarat că va solicita informații suplimentare de la minister, urmând a reveni cu un punct de vedere.

Până una alta, scandalul alocărilor bugetare este în toi și pare a fi o formă de pedeapsă pentru liberalii care au deschis gura în fața conducerii de la București.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: