spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Fetiță de 12 ani, își acuză propriul tată că ar fi siluit-o, la Luduș

spot_img

Comunitatea de romi din Luduș și Gheja stă pe un butoi cu pulbere, după ce presupusele fapte ilicite ale unui bărbat au încins spiritele.

În urmă cu o lună, în comunitatea de romi din Gheja (suburbie a orașului Luduș) a apărut zvonul potrivit căreia un rom și-ar fi violat, de mai multe ori, fetița în vârstă de doar 12 ani.

Mama fetei, care este despărțită de tatăl acesteia, a auzit prima zvonurile, astfel că soțul acesteia (tatăl vitreg al fetei) s-a interesat în comunitate.

„Mi-a spus un tovarăș de-al meu, care locuiește în Gheja că de cel puțin o lună se știe că R. V. „trăiește” cu copila lui – cu fiica mea vitregă. Astfel, m-am dus la Poliție.”, ne povestește tatăl vitreg al fetiței care ar fi fost violată.

Aceasta a fost luată de lângă tatăl presupus abuziv, iar polițiștii au dispus efectuarea unui control ginecologic, pentru a se afla dacă fata mai este virgină. Ei bine, din concluzia medicilor, se pare că aceasta și-a început viața sexuală în urmă cu 2 ani (LA VÂRSTA DE 10 ANIȘORI).

Atunci, fetița a izbucnit în plâns și, conform spuselor tatălui său vitreg, a început să povestească mamei sale, polițiștilor și unui psiholog, toate abuzurile la care a fost supusă atât de tatăl său, cât și de mama vitregă.

„A povestit fetița că, de multe ori, când tatăl ei venea acasă – îi trimitea afară pe ceilalți copii și ea rămânea în casă doar cu tatăl ei. Atunci acesta o viola în repetate rânduri. Pe de altă parte, dacă fetei nu-i plăcea mâncarea pe care o făcea mama sa vitregă, aceasta lua furculița și îi băga mâncarea pe gât fetei, în mod forțat.”, ne-a povestit tatăl vitreg al fetei.

În schimb, tatăl biologic al fetei a încercat să se apere și a declarat, în fața polițiștilor că fosta lui soție (mama biologică a fetei) o obligă pe aceasta să inventeze minciuni, pentru ca el să fie decăzut din drepturile parentale.

RefleqtMedia a făcut o solicitare către IPJ Mureș pentru a ne furniza detalii despre acest scandal, cu ample implicații emoționale, însă – având în vedere că dosarul este în fază de cercetare penală – informațiile din dosar nu sunt publice.

Vom reveni cu alte informații pe măsură ce acestea vor apărea.

spot_img
spot_img
spot_img