fbpx
HomeCOVID-NEWSEXCLUSIV: Epidemie de MOARTE la Spitalul Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Epidemie de MOARTE la Spitalul Câmpia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Deși în comunicările oficiale se vorbea despre faptul că la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii vor fi doar 10 paturi COVID-19 și se vor trata doar cazurile medii, situația din spital este total diferită.

RefleqtMedia a investigat exact care este situația reală, necosmetizată, cu care se confruntă personalul medical și auxiliar, dar și pacienții tratați de COVID-19 aici.

În ultimele două zile, (14-15 aprilie) șase persoane internate cu COVID-19 la Spitalul „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii și-au pierdut viața. Acestea se aflau în stare gravă spre critică, necesitau intubare, însă transferul lor a fost imposibil.

Vă reamintim că la Câmpia Turzii nu se pot intuba pacienții cu COVID-19 din cauza faptului că unitatea medicală nu dispune de o tură completă de 24 de ore de anesteziști.

În aceste condiții, ne-am întrebat sursele, ce se întâmplă cu pacienții care au nevoie disperată de oxigen. Răspunsul ne-a uimit: „Îi conectăm la mască CPAP și ne rugăm să fie totul în ordine.”

Aproximativ 28 de persoane sunt internate cu COVID-19, în aceste zile, la Spitalul din Câmpia Turzii. Pentru 3 sau 4 persoane s-au obținut transferuri în spitale din Baia Mare, Oradea sau Sighetul Marmației, nicidecum la Cluj Napoca.

Vârsta medie a persoanelor decedate la Câmpia Turzii este între 50 și 80 de ani.

Dumnezeu să-i odihnească!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: