spot_img

EXCLUSIV: Efectele NEGATIVE ale insolvenței Hidroconstrucția asupra Municipiului Câmpia Turzii!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Insolvența constructorului care a monopolizat aproximativ 50% din lucrările pe proiectul POIM dezvoltat de Compania de Apă Arieș pune în pericol 4 obiective de infrastructură STRATEGICE pentru dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii.

În cadrul unui interviu pe care Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii, l-a acordat pentru RefleqtMedia, am discutat cu acesta problema insolvenței Hidroconstrucția.

Așadar, vă prezentăm cele 4 obiective de infrastructură STRATEGICĂ, care sunt puse în pericol, „vina” pentru aceste probleme fiind STRICT a Hidroconstrucția:

  1. Lucrările de relining de pe strada Laminoriștilor – unul dintre cele mai importante lucrări de pe Pasul 2 al Companiei de Apă Arieș vizează schimbarea magistralei de apă de pe străzile Laminoriștilor și 1 decembrie 1918. Această lucrare aparține de Hidroconstrucția și, din cauza incertitudinilor apărute ca urmare a insolvenței acestei societăți, este de așteptat ca această lucrare, de care depinde însăși creșterea calității apei din Câmpia Turzii, fie să întârzie, fie să fie abandonată.
  2. Lucrările de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu – pe strada Tudor Vladimirescu trebuiesc efectuate schimbări ale rețelei de apă, iar aceste lucrări ar trebui efectuate tot de Hidroconstrucția. Dar, tot pe strada Tudor Vladimirescu ar trebui făcute lucrări de reabilitare a carosabilului, prin intermediul proiectului european de mobilitate urbană, dezvoltat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Problemele de la Hidroconstrucția afectează, astfel, două proiecte europene.
  3. Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Laminoriștilor și George Coșbuc – probabil cel mai așteptat sens giratoriu din Câmpia Turzii, care acum este doar „desenat” ar trebui realizat de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Însă … lucrările de relining amintite la punctul 1 ar trebui finalizate înainte ca Primăria să se apuce de sensul giratoriu, altminteri sensul giratoriu ar trebui spart pentru lucrările de relining.
  4. Sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 decembrie 1918 și Gheorghe Barițiu – aceeași situație ca la punctul 3. Totul depinde de lucrările de relining.

Practic, ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că și Compania de Apă Arieș, dar și Primăria Municipiului Câmpia Turzii sunt „cu mâinile legate” în aceste proiecte, deoarece totul depinde de capacitatea sau (Doamne ferește!) incapacitatea Hidroconstrucția SA de a face față fluxului de lucrări.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cu burta la gură, înainte de majorat – vezi câte mame minore are județul Cluj

În conformitate cu statisticile europene publicate recent, România se numără printre țările cu cele mai multe mame minore. Pornind...

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...
spot_img

Drama unei femei din Dătășeni – județul Mureș | Tornada i-a distrus gospodăria, iar autoritățile o ignoră

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GD2diHA4cBk&w=560&h=315]Țuca Măcinică are 78 de ani și locuiește, de o viață, în comuna Cuci - satul Dătășeni, județul Mureș, iar în 2016 -...
%d bloggers like this: