spot_img

Exclusiv: Drama unei femei din Câmpia Turzii – a fost pusă să aștepte, minute în șir, de medici!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

O femeie din Câmpia Turzii a trăit o experiență foarte neplăcută în cursul nopții de vineri, spre sâmbătă, și a ales să ne povestească!

Aceasta era singură, acasă, cu băiețelul ei – în vârstă de doar doi anișori care, dintr-o dată, a început să aibă convulsii.

A sunat la 112 și, pentru că ambulanța întârzia, a sunat și la serviciul ALOPEDI, găzduit de Spitalul Județean de Copii Cluj.

„Toată lumea laudă acest ALOPEDI și mulți părinți apelează la sfatul medicilor de la ALOPEDI, însă ce mi s-a întâmplat mie a fost horror. Soțul era la servici, în tura de noapte, el fiind militar. Am văzut, dintr-o dată, că băiatul nostru începe să tremure, l-am zgâțâit, n-a avut nicio reacție. Am observat că are febră, am sunat la 112.

Doamna de la 112 a fost foarte amabilă, ținând cont de reacția mea tulburată și a spus că trimite repede ambulanță. Văzând că ambulanța întârzie, l-am sunat și pe soțul meu, dar și la ALOPEDI … 24 de minute am așteptat pe fir, pentru a mi se face legătura. Între timp a venit și ambulanța, însă eu am lăsat telefonul să sune în continuare. Este incredibil acest serviciu.”, ne povestește mămica.

Din fericire, episodul de convulsii al copilului s-a remediat repede, după ce i-a fost administrat oxigen. 

De asemenea, la prezentarea în camera de gardă a secției de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”, doctorița și asistentele de pe tură au fost foarte operative și s-au comportat într-un mod deosebit de frumos, potrivit spuselor femeii.

Este prima dată când cineva se plânge de ALOPEDI.

În urmă cu o lună, Consiliul Județean Cluj a transmis un comunicat de presă în care ne-a spus câte persoane s-au adresat serviciului în primele luni ale lui 2022 … nu ne-au spus și timpul de răspuns.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Primarul și consilierii din Ceanu Mare declară RĂZBOI Guvernului României

Astăzi, de la ora 9:00, a avut loc ultima ședință din acest an a Consiliului Local al Comunei Ceanu Mare. În cadrul acesteia, edilul-șef al...
%d bloggers like this: