spot_img

EXCLUSIV: Două blocuri cu 10 etaje vor fi construite LA CÂMPIA TURZII!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Blocul cu 6 etaje care se construiește pe strada Grădinilor din Câmpia Turzii s-ar putea să nu fie singurul „megabloc” care se va construi în oraș.

Potrivit unor informații obținute „pe surse” se pare că două locații care, actualmente, sunt de vânzare, ar fi fost cumpărate de un investitor din zonă.

Prima locație cumpărată ar fi clădirea situată pe strada Parcului, în apropiere de Piața Unirii, unde a funcționat fostul depozit de materiale de construcții, dar și un outlet de mobilă.

A doua locație ar fi în imediata vecinătate a Stadionului „Mihai Adam”, pe strada Oituz, o locație care – de asemenea – este de vânzare.

Cât privește identitatea investitorului, informații neconfirmate oficial spun că ar fi vorba despre aceeași persoană care deține blocul de pe strada Grădinilor, precum și blocul nou de pe strada Băii, vis-a-vis de „Erna”.

Dacă sursele noastre au dreptate sau nu, vom vedea în următoarele 2 luni, când cel mai probabil vor debuta lucrările de demolare și/sau nivelare a terenului.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...

Mihai Șandru, președinte PSD Câmpia Turzii: „La Mulți Ani, Europa! Cinste forțelor victorioase! La Mulți Ani, români!”

Ziua de 9 mai va rămâne, de-a pururi, în istoria neamului românesc drept ziua în care ne-am scuturat...

Un tușier din Câmpia Turzii a arbitrat un meci de Liga a 2-a play-off!

Meciul de aseară, dintre CSA Steaua București și Unirea Slobozia, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, cu scorul de 2-0,...
spot_img

EXCLUSIV: Câmpia Turzii a devenit „liberă de Covid-19”

Cu două zile înainte de ridicarea restricțiilor impuse prin ordonanțele militare care au fost emise pe durata stării de urgență, Municipiul Câmpia Turzii se...
%d bloggers like this: